Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Per Weiskvist er vældigt engageret med sin 38 fods Visione. Han og holdet var bedste danske båd ved ORC-VM i Kiel i år.

Visione-skipper Per Weiskvist ny salgsdirektør hos Elvstrøm Sails

Kerteminde-sejler Per Weiskvist, der kommer fra bilbranchen, starter 1. november, som salgsdirektør på hovedkontoret i Aabenraa hos Elvstrøm Sails.

Af Troels Lykke |

Per Weiskvist har en årelang erfaring fra bilbranchen, hvor han har haft en række ledende poster, dels som selvstændig, dels som salgsdirektør og endelig som aktivt bestyrelsesmedlem i en række professionelle bestyrelser. 

Med sig i kufferten kommer han med mere end 25 års erfaring inden for salg og service, herunder konceptudvikling  med fokus på øget kundetilfredshed.

Klinger navnet Per Weiskvist bekendt i sejlerverdenen er det som hovedmanden bag Visione projektet og som aktiv kapsejler i både ind- og udland.

Direktør Niels Bjerregaard fortæller i en pressemeddelelse fra Elvstrøm Sails:

”Vi ser frem til at byde Per velkommen om bord og er sikre på, at Per med erfaring fra en anden industri  kan tilføre noget nyt til vores organisation.
Selv understreger Per; 

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af et stærkt hold og at være med til at udvikle  Elvstrøm  Sails, som har en solid platform med egen produktion og med 60 år på markedet har opbygget en stærk position og et stærkt brand i kronen.”

Samtidig med, at Elvstrøm Sails  byder Per velkommen, tages afsked med  Espen Kamperhaug som ved udgangen af oktober måned giver roret videre for at vende retur til Norge og overtage ledelsen af familievirksomheden.

content-loader
content-loader
content-loader