Gå til hoved-indhold
- Vi arbejder primært med tursejl, men også vores racingsejl har vist sit værd på banerne i 2014, siger Niels Bjerregaard. Foto: Troels LykkeKort Nyt
- Vi arbejder primært med tursejl, men også vores racingsejl har vist sit værd på banerne i 2014, siger Niels Bjerregaard. Foto: Troels Lykke

Elvstrøm Sails tjener penge for første gang i syv år

Der er optimisme at spore hos Elvstrøm Sails med hovedsæde i Aabenraa. Sejlproducenten har nu overskud, fortæller direktør Niels Bjerregaard.

Af Troels Lykke |

Om end der ikke er tale om store tal, ser administrerende direktør Niels Bjerregaard dog med positive øjne på udviklingen hos Elvstrøm Sails.

”Vores omsætning er kun en smule højere i forhold til sidste år, men vi har dog formået at forbedre vores dækningsgrad og vores likviditet væsentligt,” fortæller Niels Bjerregaard, der samtidig understreger, at der arbejdes hårdt og målrettet på en omsætningsfremgang for det kommende år.

Nye folk er kommet til firmaet, herunder salgsdirektør Per Weiskvist, der er aktiv og vindende storbåds-sejler.

”Vi har mange spændende aktiviteter i gang og vores team er i dag en god blanding af nye kræfter og gamle kendinge, der sætter alle sejl ind på at fortsætte de gode takter for virksomheden. Elvstrøm Sails har 60 år på bagen og har dermed et stolt og tradtionsrigt brand at forsvare," forklarer Niels Bjerregaard, der uddyber.

"Vi arbejder primært med tursejl, men også vores racingsejl har vist sit værd på banerne i 2014. Ligesom vores SuperYacht selskab på Mallorca vækster. Uanset hvilken type sejler du er, og uanset hvad du skal have rådgivning til, så har vi  hos Elvstrøm Sails folk med ekspertise på alle områder klar. Vores største marked er i dag udover Danmark, Tyskland. Men også  England, Norge og Sverige, hvor vi har datterselskaber er strategisk vigtige markeder for os”, forklarer Niels Bjerregard.

Nye folk hos Elvstrøm Sails: Per Weiskvist er ansat som salgsdirektør og Lise-Lotte Møhring Larsen som marketingchef. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader