Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Danske Rand Picnic nomineret til designpris

Rand PICNIC nu nomineret til den prestigefulde INDEX award – Design To Improve Life.

Af Troels Lykke |

Kun få uger efter at Rand Boats gennem eneforhandler og producent Tuco Marine i Faaborg og efter en testperiode kun at have været anvendt i succes firmaet GOBOAT i Københavns havn, er Rand PICNIC nu nomineret til INDEX award – Design To Improve Life.

Alene de sidste 14dage er der sat yderligere 50 både i produktion.

”For os, og naturligvis for mig som designer er det jo en ultimativ drøm at blive nomineret til designpriser, ”siger designeren bag båden, Carl Kai Rand.

”Men det er klart vi også ser det som en helt unik mulighed, for en opmærksomhed omkring båden det ville være svært for os selv at skabe. Når en sådan nominering pludselig er en realitet, så vi forventer da bestemt det også understøtter salget af bådene.”

20.000 har prøvet båden

Bådene har indtil det åbne salg blev en realitet for få uger siden til private, alene været anvendt i København, hvor gæster og beboere sidste år, har, kunne opleve GoBoats RAND PICNIC både sejle rundt i kanalerne med glade gæster.

Foreløbigt har 20.000 mennesker sidste år benyttet sig af at få en tur i en RAND PICNIC via GoBoat.

”Hos Tuco Marine Group, ser vi nomineringen som en bekræftelse på at selv om vores hovedmarked, de hurtige professionelle både fortsat har vores fokus, så er innovative og bæredygtige produkter bestemt en mulighed i dagens marked for lystbåde, og med en god ordrebeholdning på RAND PICNIC, og nye forhandlere på vej ind, er vi glade for, og stolte af at være en del af denne succes”, siger direktør i Tuco Marine Group, Jonas Pedersen.

content-loader
content-loader
content-loader