Gå til hoved-indhold
Her ses den nye elbåd fra fra Tuco Marine og Rand Boats. Foto: Rand BoatsKort Nyt
Her ses den nye elbåd fra Tuco Marine og Rand Boats. Foto: Rand Boats

Tuco lancerer ny Rand Picnic til under 100.000 kroner

Dansk producent står klar med opfølgning til RAND Picnic-både, som blandt andet kendes fra København. Her har mere end 20.000 mennesker det sidste år benyttet elbådene på en tur rundt i Københavns kanaler.

Af Sara Sulkjær |

RAND Boats, der startede som leverandøren til den succesrige udlejningsvirksomhed GoBoat med modellen RAND Picnic, er nu klar til at levere til private købere.

Således lanceres i samme øjemed den mere luksuriøse udgave, Picnic Sport.

- Nu er turen også kommet til at tilbyde en speciel RAND Picnic model til de private kunder, skriver Tuco Marine, producent og sælger af bådene, i en pressemeddelelse.

Videreudvikling til private 

Rand Picnic Sport er en videreudvikling af Rand Picnic. Båden er blandt andet udstyret med centerkonsol og rat styring.

Således tilbyder Rand Picnic Sport en større brugerkomfort. 

Styrekonsollen tilbyder ud over rat styringen også kontrolpanel med muligheder for indbyggede stereoanlæg.

Derudover kan Rand Picnic Sport leveres med en komfortpakke med nedsænkbart bord for en samlet solseng og en udvidet hyndepakke. 

- Oven på succes´en med Rand Picnic er det naturligvis en fornøjelse nu at være klar til at tilbyde en endnu mere gennemdesignet båd til privatsalgsmarkedet, udtaler designeren bag båden, Carl Kai Rand. 

Mødt med stor interesse

Han fortæller videre, at båden er blevet mødt med stor interesse i både København og på GoBoats nye baser i Stockholm om Malmø.

- Den nye RAND Picnic sport har allerede betydet, at vi har fået en række internationale henvendelser som ønsker forhandling af båden uden for Danmark, siger direktør i Tuco Marine Group, Jonas Pedersen. 

Konkret har Tuco Marine netop indgået aftale med en Importør i Holland, som nu har modtaget første sending til det hollandske marked.

- Det er en klar strategi for Rand Boats og Tuco nu at etablere et international forhandlernetværk i forlængelse af introduktionen af Rand Picnic Sport, fortæller han. 

Den nye Rand Picnic Sport kan købes fra 96.638 danske kroner.

content-loader
content-loader
content-loader