Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Us One i flyvende mod Trifork. Foto: Minbaad.dk

Us One vinder igen i M32 series

Team Us One vandt igen i weekendens M32 stævne i Tuborg Havn med 24 point ned til Rahm Racing Team på 2. pladsen. Bedste danske båd blev Trifork med Gram-Hansen og Køstner på 5. plads.

Af Jacques Filtenborg |

Weekendens sejladser i Tuborg Havn sluttede med endnu en triumf til det amerikanske hold, Us One.

Taylor Canfield, skipper på Us One, har virkelig vist hvad amerikanerne kan, ved at føre hans team til sejr til hvert et stævne i den skandinaviske serie af M32 series.

Trifork og Hydra Sailing Team slutter på samlet 5. og 6. plads

Selvom Hydra Sailing Team præsterede at sejle sig til 2 podieplaceringer i dagens sejladser, var der stadig for langt op til de førende både til at de kunne konkurrere sig op af resultattavlen. Og Weekendens sejladser må slutte med at Trifork vinder over Hydra Sailing Team med 9 point

Rigtig kedelig weekend for Alite Racing

Weekendens sejladser startede rigtig fint for Alite, med en 3. plads efter 1. dagens sejladser. Men efter 2. dagen og 3. Dagen med flere tekniske problemer så det så sort ud for det Svenske team. 4. dagens sejlads bød ikke på nogle bedre placeringer til det Svenske Team og de må nøjes med en sidste plads efter dagens sejladser, og en generel samlet sidste plads for weekendens sejladser.