Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Trifork og Hydra Racing Team i kamp om 2. pladsen Foto: Jacques Filtenborg/Minbaad

Danskervind i Tuborg Havn - Trifork tredjebedst lørdag

Dagen i dag gik super godt for vores t danske både i den skandinaviske serie af M32. Trifork fik en samlet 3. plads for dagens sejladser. Holdet er nu på en samlet 5. plads.

Af Jacques Filtenborg |

Næsten alle sejladserne bød på en dansk båd inden for podiet. Hydra Sailing Team laver 2 anden pladser og en enkelt første plads, hvor Trifork laver 2 tredje pladser og en enkelt første plads, men grundet generelt højere placeringer ender Trifork på en samlet 3. plads efter dagens sejladser, og Hydra Sailing Team på en 5. plads, i lørdagens sejladser.

Samlet er de to hold hhv. nummer fem og syv.

Us One på andenplads efter Rahm Racing Team

Skipperen for Rahm Racing Team, Mathias Rahm, havde virkelig styr på banen og vindtrykkene i dagens sejladser, og præstere derfor at lave flere førstepladser, men måtte desværre give op på deres første plads i dagens sidste sejlads, grundet problemer med genakkeren. Samme uheld røg Hydra Racing Team også ind i, og måtte derfor opgive deres 3 plads, og slutte sidst. 

Lidt for meget Svensker Power

Essiq Racing Team, viste os på førstedagens sejladser hvad de virkelig kunne, med en samlet førsteplads. Men sådan gik det ikke i dag… Hele 4 straffe blev det til, for den svenske båd. Flere tyvstarter og ”ulovlige” manøvre gjorde at teamet måtte slutte med en samlet sidsteplads for dagens sejladser. 

Verdenspremiere på Matchrace i M32 

Som en afslutning på dagens sejladser sluttede Trifork og Rahm Racing af med at sejle en matchrace sejlads, for at vise publikum hvad der kan forventes i den kommende sæson af M32 series. Rahm Racing viste os igen hvad de kunne, og vandt over Trifork, dog ikke med meget mere end en bådslængde. 

Husk at se med live i morgen fra klokken 13:45, hvor der blandt andet ville blive afholdt medalrace blandt de 4 førende både.

Link: Livestream

Rahm Racing Team og Hydra Sailing Team i genakker problemer. Foto: Minbaad

Så lidt kan der være mellem placeringerne! Foto: Minbaad

content-loader
content-loader
content-loader