Gå til hoved-indhold
Flere læser nyheder på nettet, også sejlerfolket. Svendborg-båd ødelagde her spileren under Palby Fyn Cup i 2013 med Bekking og Dolmer fra Team Brunel. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Flere læser nyheder på nettet, også sejlerfolket. Svendborg-båd ødelagde her spileren under Palby Fyn Cup i 2013 med Bekking og Dolmer fra Team Brunel. Foto: Troels Lykke

Nyt design på minbaad.dk og minmotorbaad.dk

Minbaad.dk er blevet mere overskuelig med større fotos bl.a. men hvis nyt design opfører sig mærkeligt, hjælper det at trykke ctrl og f5 for at opdatere. Næste løft får minmotorbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Designer og programmør Kenneth Nielsen fra Webto i Slagelse har givet minbaad.dk et løft med større billeder og mere luft mellem artiklerne.

Samtidig er bogstaverne blevet større og der er mere luft mellem linjerne, så læsbarheden er blevet forbedret, ikke mindst til gavn for ældre sejlere.

Men i overgangen fra nyt til ældre design, på især forsiden, kræver det en opdatering og det kan man selv gøre ved at trykke ctrl og derefter f5, fortæller Webto.

Flere læsere har her til aften fortalt at der er problemer med designet når man er på iPad, og det skulle blive løst i morgen.

Vi håber ellers I sejlere kan li det nye design, hvor det visuelle får en større betydning. Sejl- og motorbåde kan se godt ud på vandet, det samme kan ikke mindst sejlerne og det vil vi gerne fremhæve.

Flere nyheder på vej på minmotorbaad.dk

I denne uge opdateres også www.minmotorbaad.dk da vi fra i denne måned satser på flere nyheder til motorbåds-folket og senere i år følger  et kæmpe løft på www.mitbaadmarked.dk så danskerne får et nyt alternativt sted at sætte både til salg. Både der også vises på minbaad.dk i et vist omfang.

Er der gode råd eller problemer så send endelig en mail til troels@minbaad.dk så bringer vi problemet videre til vores udbyder Webto.

God læselyst.

Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader