Gå til hoved-indhold
Udstyr

Tre der holder: Åndbar jakke, trådløs radio og færdiglavede fald

Efter nogle dejlige solskinsdage er vejret atter gået om i vest, og temperaturen er raslet ned. Vi har fundet en lækker jakke til kølige dage, en vandtæt bluetoothradio og færdiglavede Dyneemafald.

Af katrine bertelsen |

Magic Marine Coast Short Jacket

Jakken fra Magic Marine er i to-lags 100 % mikrofiber med fleeceforet krave, er åndbar og har neonorange hætte. Jakken er forberedt til at montere redningsvest på, og har ”selvlænsende” lommer og vandtætte lynlåse. Magic Marine-jakken fås i navyblå eller grå i str. xxs-xxxl.
Førpris: 1.750 kr
Pris: 1.500 kr

Aarhus Seashop

 

Færdige Dyneema-fald fra Marlow

 

De slidstærke færdigmonterede fald med minimalt stræk, til både kapsejlads og cruising er i Dynema. Dyneema Classic-faldene fra Marlow, gir sig bare ikke. Kernen er fremstillet i 100% Dynema (Spektra) SK75 fiber. Strømpen er fremstillet i polyester.
Faldene fås i tre farver: Hvid eller blå til stor- og genuafald og grøn til spiler-, gennakker - og code zero. Leveres med faldsjækel til storfald og genuafald og med snapsjækel til spinnaker-, genakker- og code zero-fald.

Splejsningen er syet og sømmene er coated med holdbar pvc. Fås i tre tykkelser: 8-12 mm, og i tre længder: 30, 35 og 40 meter.
Pris: 895 kr for et storfald på 30 m i 8 mm hvid Dyneema.
Pris: 2395 kr for et spilerfald på  40 m i 12 mm i grøn Dyneema.      

Watski

 

Vandtæt Bluetooth-radio

 

Den fikse lille Bluetooth radio gøres fast med en sugekop, og er vandtæt. Radioen kan modtage signaler fra din mobiltelefon, så du både kan høre musik, og høre når telefonen ringer.
Pris: 249 kr

Ryding Maritime

content-loader
content-loader
content-loader