Gå til hoved-indhold
Disse tre DVD'er bringer sejladsen tilbage, mens båden er på land.Kort Nyt
Disse tre DVD'er bringer sejladsen tilbage, mens båden er på land.

Tre der holder: Film til en mørk vinteraften

De varme dage på vandet er for mange sat på stand-by, og de mørke vinteraftener har gjort sit indtog. Vi har fundet tre film, som bringer sejlads til stuen, mens båden står på land.

Af Sara Sulkjær |

Når vi næste gang vender kalenderbladet, er den ingen vej tilbage - vinteren er over os. Her står den på hvid sne, kulde, og det varme sejlervejr føles ofte utallige sømil væk.

Vi har fundet to dokumentarfilm til at genskabe lidt varme og sejlglæde i den mørke tid samt én - nok knap så hyggelig - spillefilm. 

Mit Danmark - 49,95 kroner

Troels Kløvedal er igen draget på tur. Efter 35 år på verdenshavene er Nordkaperen tilbage i hjemligt farvand, således går togtet denne gang langs danske kyster. Følg Troels Kløvedals rejse, hvor også mange spændende personligheder lægger vejen forbi.

Køb DVD'en for 49,95 kroner her

----------

 

Kurs Mod Fjerne Kyster - 49,95 kroner pr. sæson

Vi bliver i familien. Denne gang er det Kløvedals børnebørn, Theis og Emil, der i sejlbåden "Havana" har vendt stævnen mod verdenshavene. Her følger vi dem på deres jordomrejse, når de i Stillehavet dykker blandt hajer og i mødet med nye kulturer.

Sæsonerne sælges separat og kan købes for 49,95 kroner pr. styk her

----------

 

All Is Lost - 29,95 kroner

Denne sidste DVD hører til i den mere barske ende. Her oplever en langtursejler det, der må være enhver sejlers frygt. I mødet med en container midt på Det Indiske Ocean tager båden vand ind - alt imens sejleren ubevidst bevæger sig mod voldsomt stormvejr... Se traileren her

DVD'en kan købes for 29,95 kroner her

content-loader
content-loader
content-loader