Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Balancen ryger. Foto: Svend Erik Sokkelund
Kapsejlads
Der svømmes.
Kapsejlads
Gasten kommer op igen.

Trine strøg over bord under Melges 24-DM - fotoserie

Fotograf Svend Erik Sokkelund skød løs. Se hvad der sker på ti sekunder i et DM i kaotisk topmærkerunding, hvor Trine Bentzen kom ud at svømme. Opdateret 26.8.

Af Troels Lykke |

Der var frisk vind i søndags ved DM i Melges 24, hvor det tidligere Laser-es Kris Houmann og besætning fra Frederikshavn Sejlklub vandt. Vi bringer et interview onsdag med vinderne.

Her bringer vi først fotos taget af fotograf Svend Erik Sokkelund. Han forklarer om episoden ud for Sundby Sejlforening. Vi kender desværre ikke kvinden der ryger i vandet, selvom vi har spurgt lidt i Melges 24-miljøet.

- Tre både kommer for tæt på hinanden i en mærkerunding ved bundmærket. En pige på den bagbords båd prøver at holde fra i den midterste båds forstag, men ryger over bord. På næste billede ser man kun hendes arm. På de næste billeder kommer hun op igen og bliver hurtigt fisket op igen på sin egen båd, forklarer Svend Erik Sokkelund.

Vi hører meget gerne fra kvinden eller fra besætningerne, der var involveret så vi kan give læserne en forklaring.

Tony Pedersen fra Sundby Sejlforening, fortæller her til aften, at den badende kvinde er fra båden The Pimp med skipper Thomas Sørensen og hun hedder Trine Bentzen, og så vidt vi ved, satser hun på at sejle i OL-bådtype.

Gasten tager fra, men få sekunder efter ligger fordæksgasten i vandet. Foto: Svend Erik Sokkelund

content-loader
content-loader
content-loader