Gå til hoved-indhold
Kerteminde Marina modtog 5.000 kr. for prisen. Foto: Troels LykkeHavne
Kerteminde Marina modtog 5.000 kr. for prisen. Foto: Troels Lykke

Kerteminde Marina er gæstfri - blev årets bedste

Foreningen af lystbådehavne har kåret Kerteminde Marina som den bedste i Danmark. Havnen er kendt for stor gæstfrihed og lokale guider om aktiviteter i byen.

Af Troels Lykke |

Kerteminde Marinaen hører med sine 700 pladser og op til 13.000 gæstedøgn til blandt en af Danmarks største og travleste marinaer, og nu er havnen håret som den bedste i Danmark.

- Kerteminde Marina har forstået at udvikle et spændende og aktivt miljø i havnen, som gør den attraktiv for både sejlere, turister og byens borgere, siger Poul Erik Jakobsen, formand for Danske Tursejlere, som står bag prisuddelingen.

Det skriver fyens.dk.

Kåringen skete i overværelse af ca. 250 havnefogeder og repræsentanter for danske lystbådehavne. Havnefoged Jimmy Stig Petersen fra Kerteminde Marina gik på scenen og modtog prisen og en check på 5.000 kroner.

Om årsagen til prisen lyder det.

- Den megen aktivitet tiltrækker også landkrabber til en slentretur på den lange promenade, hvor der er indrettet båse med borde, bænke og grillpladser med krydderurter. Desuden er der moderne legepladser ud til promenaden, lød det fra Poul Erik Jakobsen.

Nye badefaciliteter

Han fortæller også at man i Kerteminde også har gode badefaciliteter i marinaen. med to nye bygninger, og der er let adgang til dejlige strande både nord og syd for marinaen.

Christian Steffensen fra Vild med Vand-projektet fortæller til minbaad.dk at Kertemindes marina har et korps der tager meget gæstfri imod nye sejlere, der oplyses om hvad der sker i byen, når de ankommer.

- Det handler om at give mere end sejlerne forventer, siger Christian Steffensen.

Kilde: fyens.dk

content-loader
content-loader
content-loader