Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
WPC afholdes for 3. gang i den lille hollandske by Hellevoetsluis

World Predator Classic 2016 - svær dansk start på Dag 1

De toptunede danske predator-fiskere Henrik Larsen og Claus Winther Olsen har haft en svær dag i det hollandske - er dog på tavlen !

Af Jan Kreuz |

I den sydvestlige hollandske by, Hellevoetsluis afvikles for 3. gang det stjernebesatte World Predator Classic, som er en eksklusiv predator-konkurrence. Konkurrencen forløber henover torsdag, fredag og lørdag - og hver dag har hvert fisketeam, bestående af 2 medlemmer - mulighed for at rapportere 3 aborrer, 3 sandart og 1 gedde - fangster omregnes til point og teamet med flest point vinder.

Sideløbende med båd-konkurrencen, afvikles der kajak- og Street-Fishing turneringer.

Præmiepuljen er ganske betragtelig, for eksempel erhverver vinderne af båd-konkurrencen sig en fuldudstyret bassboat Tracker Pro Guide V-175 SC med Mercury PRO XS115, 2 stk. Lowrance HDS 9 og meget meget mere - faktisk er 1. præmiepuljen i nærheden af imponerende 60000 euro.

Deltagerfeltet består af en række af Europas mest dedikerede predator-fiskere, der under stor mediebevågenhed - fisker i områdets attraktive vande, der til lejligheden er opdelt i zoner.

Blandt deltagerne er bl.a. Luc Coppens og Jeremy Staverman, der vandt i både 2014 og 2015. For at deltage, fordres et tilmeldingsgebyr på 1500 euro - hvilket i praksis betyder at de fleste teams, opstiller under vingerne på en primær sponsor.

Jeremy Staverman med Dag 1´s største fisk - en sandart på 83 cm

Deltagerne er fordelt over Tyskland, Frankring, Holland, Belgien, Letland, Østrig, Polen, Finland, Sverige, Tjekkiet - og så Danmark med Henrik og Claus sammen med deres sponsor Wiley X.

Overall standings efter dag 1:

Dag 1 bød på svært fiskeri for vore danske fiskere -  faktisk blev det til blot en enkelt sandart og da andre i det kompetente felt fik "fuldt hus" dvs. gode fangster på alle mulige 7 pointgivende fisk - endte danskerne på en 46. plads ud af de 49 deltagende både. Medvirkende var blandt andet at deres frontmonterede elmotor svigtede og derved blev deres båd betragteligt sværere at styre.

Claus Winther Olsen med sandart

 

Trods manglende fangster på dag 1, var der brede smil hos danskerne

Kilde: FB_Henrik Larsen

Følg med i fangsterne på:

http://www.worldpredatorclassic.com/world-predator-classic-2016-leaderboard/

content-loader
content-loader
content-loader