Gå til hoved-indhold
Lystfiskeri
DM i Havfiskeri handler bl.a. om at finde de store torsk

Nedtælling til DM i Havfiskeri 2016

Der er kun 1 uge til een af årets store konkurrencer, nemlig DM i Havfiskeri 2016 som i år sker med Hirtshals som udgangshavn.

 

Af Jan Kreuz |

Midtjysk Småbådsfiskeklub ( MSK ) Afholder d, 18-19 juni for første gang i klubbens historie et DM i Havfiskeri med udgangshavn Hirtshals.

MSK er en del at et større samarbejde med Fyns Trolling klub (FTK) og Sjællands småbådsfiskeklub (SSK)

Samlet hedder de Danmarks Småbådsfiskeklubber og repræsenterer på landsplan knap 3.000 hustands medlemskaber 

DM har været afhold de sidste 20 år skiftevis imellem klubberne og i år er det altså MSK der afholder DM.

DM i Havfiskeri er en åben konkurrence, dsv. der er ikke nogen krav til medlemsskab af en af de nævnte klubber, dog kræver det at man har en båd der er egnet til formålet, samt at sikkerhedsudstyret ombord er ok. Konkurrencen er en teamkonkurrence hvor det er båden der vinder og ikke enkeltpersoner.

DM skydes i gang lørdag morgen 06.45 efter afholdt skippermøde, fiskeriet forgår overalt i Skagerrak og skal selvfølgelig forgå med stang. Lørdagens konkurrence slutter kl. 19.00 hvorefter der er indvejning og fælles spisning i vores store telt på havnen. Motorbaadsnyt vil dække selve konkurrencen med billeder fra dagenes fiskeri.

Søndag startes fiskeriet kl. 05.45 og afsluttes kl. 14.00 hvor der er indvejning med efterfølgende præmieoverrækkelse som forventes at ske ca. 15.30

Vinderen af DM i Havfiskeri vinder en præmie for en værdi af min. Kr. 25.000,-

DM i Havfiskeri har trukket deltagerer fa hele landet med bla. 7-8 både fra Sjælland og 4-5 fra Fyn. DM i Havfiskeri er godt hjulpet af en masse sponsorer som har gjort præmiebordet til et trækplaster, herunder hovedsponsorern Penn og Fiskekortet som  hver især bidraget med præmier for en værdi af mere end kr. 25.000,- og 3 topsponsorer, Navisco, Geoff Anderson, Hondashoppen har hver især bidraget med værdier for min. 10.000,- ud over disse er der et utal af sponsorer der velvilligt har bidraget til præmiepuljen, så præmiebordet er et overflødigshorn af lækre sager til lystfiskeren.

Der er sponsoreret præmier og andet til stævnet for mere end kr. 150.000,- alene præmiebordet udgør værdier for mere end kr.125.000.-, som gør præmiebordet til eet af de største i havnens historie.

Derudover har MSK nydt godt af de lokales hjælp, alle steder rundt på havnen og i byen er dette tiltag taget godt imod og derfor har MSK også besluttet at holde så mange udgifter som muligt lokalt, så som maden fra slagteren, morgenbrød fra den lokale og aftaler omkring agn fra lokale fiskeshop på havnen, så alle ser frem til en hyggelig og udbytterig weekend.

Du kan læse programmer, artlister præmielister m.m. på www.smaabaadsklub.dk under fanen DM eller følg os på vores facebook side DM i Havfiskeri 2016 eller facebook gruppen DM i Havfiskeri 18-19 juni 2016.06.

 

content-loader
content-loader
content-loader