Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Selvom vejret var tilforladeligt inde i Hirtshals Havn, var vejret særdeles ugunstigt i Skagerak.

DM i Havfiskeri 2016 - en forblæst lørdag

På førstedagen af DM i Havfiskeri, har vejret holdt deltagerne i havn.

Af Jan Kreuz |

Mange måneders forberedelser er gået forud og de frivillige i Midtjysk Småbådsfiskeklub (MSK) har knoklet for at alt er klart til weekendens DM i Havfiskeri med udgangspunkt fra Hirtshals Havn.

Mange af de 49 deltagende både arriverede allerede fredags og der blev straks gjort klart til lørdagens fiskeri - de sidste detaljer på bådene blev gjort klart og grejet tunet.

Fredag blev både og grej trimmet - her billede fra Kent Morels NO-Luck, hvor gasterne Michael Olesen og Michael Clausen gør klar

 

Vejret var desværre ikke med deltagerne - vind fra vest/nordvest, bølgehøjde på 2 meter og vindhastighed på 10 m/s gav ikke mulighed for det ønskede fiskeri.

På lørdagens skippermøde fortalte arrangørerne at sikkerhed går forud for alt - og at fiskeriet derfor var udsat. 

Udsat fiskeri giver trængsel i teltet

Ventetiden kan fordrives med at besøge nogle af aktiviteterne og standene på havnen - her opstillingsbillede fra Fiskekortet/Palby Marines stand.

DM i Havfiskeri er godt hjulpet af en masse sponsorer som har gjort præmiebordet til et trækplaster, herunder hovedsponsorern Penn og Fiskekortet som hver især bidraget med præmier for en værdi af mere end kr. 25.000,- og 3 topsponsorer, Navisco, Geoff Anderson, Hondashoppen har hver især bidraget med værdier for min. 10.000,- derudover en lang række øvrige sponsorer. 

Søndagens vejrudsigter røber i skrivende stund ikke om det bliver muligt at komme på vandet, og skulle det ikke ske - vil der blive foretaget lodtrækning om de fine præmier.

Motorbaadsnyt holder dig opdateret på udviklingen. Læs med i morgen, søndag.

Derudover kan der søges øvrige informationer på www.smaabaadsklub.dk under fanen DM eller følg os på facebooksiden "DM i Havfiskeri 2016" eller facebook gruppen "DM i Havfiskeri 18-19 juni 2016.06".

content-loader
content-loader
content-loader