minbaad.dk
lørdag 21. april

Jeg tror, at masten knækkede, da Manfred allerede var død, siger en ven ifølge Daily Mail.

Mumificeret lig sad i kahytten på sejlbåd

Liget af en mumificerede 59-årige tysker blev fundet 40 kilometer fra kysten øst for Filippinerne. Om bord fandt man fotoalbums, dåsemad, tøj og personlige papirer.

Tur | 01-03-2016 15:42 | Af  Troels Lykke

Et chokerende syn mødte 23-årige Christopher Rivas og hans ven i den forgangne weekend, da de var ude og fiske på Stillehavet et godt stykke ud for kysten øst for Filippinerne.

Her spottede de en sejlbåd, der drev rundt med knækket mast, og inde i kahytten fandt de liget af en mumificeret mandsperson, der lå henslængt over et bord, skriver TV 2, se video

De kontaktede de lokale myndigheder og slæbte båden mod land, hvorefter manden blev identificeret som den 59-årige tysker Manfred Fritz Bajorat, der angiveligt har sejlet jorden rundt på verdenshavene de sidste 20 år. Og her endte jordomrejsen, og tyskerens dage, altså også. 

Ombord på båden fandt man fotoalbums, dåsemad, tøj og personlige papirer. Blandt andet et hyldestbrev til hans tidligere kone, som døde af kræft i 2010.

- I mange år gik vi på samme vej, men dæmonerne var stærkest. Nu er du væk. Må din sjæl finde fred. Din Manfred, stod der blandt andet i brevet.

Ligner et hjerteanfald

Ifølge Daily Mail er det uklart, hvor længe Manfred Fritz Bajorat har været død, men en af tyskerens venner fortæller ifølge avisen, at han hørte fra eventyreren på sin fødselsdag for et år siden.

Det er også uklart, hvad der slog ham ihjel. Intet tyder dog på et drab, og en retsmediciner mener ifølge den tyske avis Bild, at den måde han sad på i kahytten, kunne tyde på et hjerteanfald.

De lokale myndigheder i Filippinerne mener, at det er de tørre havvinde, varme temperaturer og den salte luft, der har mumificeret tyskeren og bevaret ham i den tilstand, han blev fundet i.

Manfred Fritz Bajorat levede alene og havde ikke nogen videre kontakt med andre mennesker siden 2009.

Kilde: tv2

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET