Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Hans Natorp får nu også en vigtig stemme i DIF, som næstformand. Foto: DIF

Natorp ny næstformand i DIF: Anerkendelse af Sejlunionen

Sejlunionens formand Hans Natorp er efter kampvalg nu næstformænd i DIF. - Jeg ser det som en anerkendelse af det gode arbejde i Dansk Sejlunion, siger Natorp til minbaad.dk

Af Troels Lykke |

Der skulle kampvalg til, da Danmarks Idrætsforbunds repræsentantskab 30. april 2016 skulle finde to nye næstformænd.

Afstemningen gav valg til det siddende bestyrelsesmedlem Thomas Bach og sejlunionens formand Hans Natorp, der ikke har siddet i DIF’s bestyrelse før.

Også tre bestyrelsesposter var der valg til. Efter afstemning blev Bent Clausen og Niels-Christian Levin Hansen genvalgt og formand for KFUM’s Idrætsforbund, Frans Hjorth Hammer, nyvalgt.

Samlet set er det alene Preben Staun, der efter 24 år træder ud af DIF's bestyrelse. Han ønskede ikke genvalg til den næstformandspost, som han blev valgt til i 2007.

Natorp: Anerkendelse af Dansk Sejlunion

Hans Natorp, 51-årig formand for Dansk Sejlunion frem til 2018, siger til minbaad.dk om valget.

- Jeg er meget stolt af, at være blevet valgt til næstformand i DIF. Jeg ser det som en anerkendelse af det gode arbejde vi gør i Dansk Sejlunion, hvor vi er gode til at skabe rammer for det aktive friluftsliv og lære af hinanden på tværs af sport og fritidssejlads.

Han forklarer videre efter valget som DIFs næstformand:

- Jeg kommer med en stærk bevidsthed om den positive værdi mellem motionister og elite – og dét er vigtige elementer at få repræsenteret i DIF’s formandskab og i toppen af Danmarks Olympiske Komité.

content-loader
content-loader
content-loader