Gå til hoved-indhold
Sejl
- Frank Berg og Martin Hejlsberg fra Hellerup Sejlklub tog andenplads i onsdagens sidste sejlads. Foto: Troels Lykke

86 Starbåde - heraf 4 danske - kæmper i Hamborg - relive med Frank Berg

Minbaad.dk er på Alster See og har netop mødt jurymedlem Hans Vengberg. Der sejles i tre felter frem til lørdag om 678.000 kr. Norske Melleby i front. Se Johnny Jensen og co.

Af Troels Lykke |

city.starsailors.com/ er i gang. Det startede tirsdag og det var med nogle kollisioner på lille Altster See i Hamborg for 86 mandskaber fra 20 lande i Star Sailors Leauge City Grand Slam.

- Vi dømmer efter regel 42 om pumpning, men der er ikke bølger på søen, så det kan ikke betale sig at pumpe. Der blev desværre ødelagt master og bomme i nogle episoder, fortæller Hans Vengberg, der bor på samme hotel som minbaad.dk, der har fulgt Star Sailors League på Bahamas og i Schweiz også.

Præmiesummen i stævnet er på 100.000 schweizer frank, svarende til 678.000 kr. Starten går klokken 10 i dag.

Bedste danske es skulle være Flemming Sørensen og gast fra Troense.

- Hvis vi ikke kommer i top 30 i morgen bliver vi sendt hjem, men fint stævne med godt koncept med medier og pengepræmier, siger Martin Hejlsberg, gasten, der sidder foran Frank Berg. Hejlsberg blev europamester i Starbåds-klassen i 1994 med Michael Hestbæk. Foto: Troels Lykke

 

Sejlerne er helt tæt på hovedkvareret i SSL.

Michel Niklaus er manden bag Star Sailors Leauge. Denne gang gælder det en City Grand Slam. Resultater: city.starsailors.com/day-1/

content-loader
content-loader
content-loader