Gå til hoved-indhold
Skælskør danner rammen om årets største jollestævne. Her er det 29'ere på vandet. Foto: Kai-Ole MortensenKapsejlads
Skælskør danner rammen om årets største jollestævne. Her er det 29'ere på vandet. Foto: Kai-Ole Mortensen

13 bådklasser kæmper til Harboe Cup i Skælskør

Efterårets største jollestævne, 24. og 25. september, byder i år velkommen til de fleste jolleklasser. For flere er det tillige enten ranglistestævne eller DM.

Af Sara Sulkjær |

Skælskør invaderes af sejlere fra 13 klasser, når sejlklubben afholder Harboe Cup 24.-25. september.

I år tæller stævnet som et af ranglistestævnerne for Optimist A, Europe og Laserklasserne (4.7, Radial og Standard). Imens dyster Feva XL om TORM Junior DM og 29’er, Laser Radial og Europe om Torm Ungdoms DM. 

Tilmeldingen er åben for alle aldersklasser – blot gælder der aldersbegrænsning for DM’erne. Ud over de nævnte klasser deltager Optimist B og C, Tera, Zoom8, Hobie Cat 16 Spi og A-cat.

Hele byen involveres 

Skælskør Amatør-Sejlklub har som tidligere en stor stab af frivillige klar til at tage imod de mange deltagere og deres familier. 

- Hele byen omkring involveres i stævnet, sådan at der kan overnattes på den nærliggende skole, på de lokale campingpladser, hoteller og i sommerhuse rundt omkring Skælskør, forklarer stævneleder Claus Møller Christensen i en pressemeddelelse. 

Byens erhvervsdrivende holder længere åbent lørdag med gode tilbud til de besøgende, mens de mange lokale kunstnere også byder indenfor i løbet af weekenden. 

Smagsprøver fra Harboe 

Under stævnet vil der tillige være mulighed for at købe både sejlertøj og udstyr, da både Winner Optimist, DinghyShop og Aarhus Seashop er at finde i Skælskør. 

Som tidligere får deltagerne under stævnet mulighed for at smage produkter fra stævnets hovedsponsor, Harboe Bryggeri, og i forbindelse med præmieoverrækkelsen serveres der pølser fra Bähncke.

Tilmeldingen er åben. Læs mere og tilmeld dig her

For Fevaerne gælder det TORM Junior DM. Foto: Kai-Ole Mortensen

content-loader
content-loader
content-loader