Gå til hoved-indhold
Der er i omegnen af 1150 RS Aero på verdensplan.Udstyr
Der er i omegnen af 1150 RS Aero på verdensplan.
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Aarhus Sea Shop ny distributør af RS Sailing

RS Sailing, som står bag Feva- og Terajollerne, forhandles nu af butikken i Egå. Bl.a. RS Aero og den 14,6 fod lange RS Venture, som fx bruges til ungdoms- eller handicapsejlads.  

Af Sara Sulkjær |

Som ny distributør for RS Sailing vil Aarhus Sea Shop tilbyde en servicepalette til både sejlklubber og privatpersoner. Det gælder både reservedele, udstyr og helt nye joller.

Flere slags joller

RS Sailing har et program af joller, som spænder fra én- og to-personers joller til større joller, der bruges til klubjoller, skolesejlads og familiejoller.

I Danmark er RS Sailing mest kendt for de mange RS Feva- og RS Terajoller, der sejler i mange danske sejlklubber. 

Der er dog flere jolletyper på programmet. Herunder RS Aero, en moderne high performance én-personers jolle, som de senest år haft succes med 1150 joller på verdensplan.  

- Med en skrogvægt på 30 kg, kulfibermast og tre forskellige sejlstørrelser har den skabt nye standarder for sejlads i én-personers jolle, fortæller Allan Borch Madsen, indehaver af Aarhus Sea Shop, i en pressemeddelelse.

Til både handicap- og ungdomssejlads 

En anden jolle, som har potentiale for de danske sejlklubber, er RS Venture. Det er en 16,4 fods jolle, der på én gang kan bruges til handicapsejlads, ungdomssejlads og i sejlklubbens sejlerskole. 

- Dette er bare to spændende både, som vi ser frem til at tilbyde til sejlklubber landet over, men sandelig også til private kunder, som ønsker sin egen jolle til kapsejlads eller sin egen familiejolle til glæde for hele familien ved sommerhuset, siger Allan Borch Madsen. 

Vil hjælpe sejlklubber

Aarhus Sea Shop vil samtidig understøtte camp- og stævneaktiviteterne i Danmark. 

Dels ved at være tilstede ved udvalgte stævner rundt om i Danmark og dels ved at hjælpe sejlklubber med at afvikle camps, der er målrettet RS Sailings jolletyper.

Sejl, tovværk, udstyr og reservedele til RS-jollerne kan fremover bestilles på Aarhus Sea Shops website eller i butikken i Egå. Det vil også være muligt at få en snak om sejladsoplevelsen i en RS-jolle samt en eventuel prøvetur. 

RS Aero jollen koster 55.000 danske kroner. Læs mere om den her. Foto: PR-foto

Grundet RS Ventures stabilitet er den bl.a. velegnet til handicapsejlads. Læs mere om det hos Aarhus Sea Shop her. Foto: PR-foto

 

<iframe width="600" height="423" src="https://www.youtube.com/embed/L1FT3Voa4W8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Få mere info om RS Venture her

content-loader
content-loader
content-loader