Gå til hoved-indhold
Den nye software giver oplysninger, der blandt andet kan forbedre sikkerheden. Foto: PR-fotoUdstyr
Den nye software giver oplysninger, der blandt andet kan forbedre sikkerheden. Foto: PR-foto

Gratis software fra Simrad hjælper med planlægning

NSS evo2-, NSO evo2- samt GO7-brugere kan nu få oplysninger, der kan forbedre sikkerheden, reducere omkostninger og optimere præstationen.

Af Troels Lykke |

Nylig frigivet gratis software med Simrad TripIntel™ navigationsinterface giver NSS evo2-, NSO evo2- samt GO7-brugere en enkel grafisk præsentation af data og beregninger af rækkevidde, hvilket er gode data til planlægning af en sikker tur på vandet.

Simrad TripIntel indeholder en indikator til visning af opnået præstation og en side med historik, som giver brugere oplysninger, der kan forbedre sikkerheden, reducere omkostninger og optimere præstationen. 

Beregnet brændstofrækkevidde, total sejlet distance, tilbagelagt rute, hastighed, brændstofforbrug, strømforhold og mere præsenteres i et intuitivt format med mulighed for at vælge mellem nuværende og tidligere ture. TripIntel™ indeholder også søkortvisning med dynamisk afstandsring, der viser maksimal rækkevidde beregnet ud fra resterende brændstofmængde og aktuelle forhold med fart, strøm og så videre. 

Vil optimere brændstofforbruget 

En præstationsindikator er indført i instrumentrækken i kombination med brændstofviser, digital økonomiudlæsning og analoge indikatorer med øjeblikkelig brændstofforbrug og gennemsnitsøkonomi. 

For at optimere brændstofforbruget har indikatorerne et ’grønt område’, som gør det lettere at justere trim og omdrejninger undervejs og dermed justere til optimal økonomi. Der er også mulighed for at indsætte præstationsmål ud fra bestemte skrog og motorkombinationer.

- At sammensætte den bredest mulige samling af navigationsdata i ét brugervenligt justerbart display er en fantastisk måde på at hjælpe bådejere til at nyde en dag på vandet, siger Leif ottosson, CEO, Navico, i en pressemeddelelse og fortsætter: 

- TripIntel forenkler visningen af komplekse data og giver bådejeren større indsigt i, hvordan hans båd præsterer; dette leder igen til øget sikkerhed, reducerer omkostninger og præstation – alt sammen for at øge glæden ved at sejle, lover han. 

Hent softwaren gratis 

Den nye software kan frit hentes fra websiden simrad-yachting.com eller direkte fra systemer med Wi-Fi via GoFree Shop. Har du spørgsmål, kan du kontakte din nærmeste Simrad-forhandler eller besøge www.simrad-yachting.com.
content-loader
content-loader
content-loader