Gå til hoved-indhold
Udstyr
orwardScan-transduceren er udviklet til lystbåde i næsten alle størrelser.

Simrads transducer ser frem for motorsejleren

Alt skarpere end det har været før med ForwardScan fra Simrad, det er dog ikke i 3D endnu.

Af Troels Lykke |

Hvis du sejler langsomt frem kan du nå at undgå en grundstødning, da afstanden viser op til 8 gange dybden frem. Det vil sige at sejler du på to meter vand, så vises havbunden kun 16 meter frem. 

Grøn farve på skærmen viser, at der er dybt nok til båden, mens rødt det modsatte. 

ForwardScan er en fremadseende transducer til ekkolod. Til forskel fra almindelige ekkolod, som kun viser sejlere hvor de har været, kan denne nye teknologi, på et Simrad multifunktionsdisplay, give et klart billede af vanddybden og havbunden foran båden.

ForwardScan-transduceren er udviklet til lystbåde i næsten alle størrelser.  Den avancerede ekkolodsteknologi er kompatibel med ekkolodsmodulet SonarHub™ og Simrads navigationssystemer i serierne NSS evo2  og NSO evo2.

Billeder fra ForwardScan kan også vises på en smartphone og både vises og betjenes fra en tablet hvis den bruges på et fartøj, som er udstyret med Simrad GoFree WiFi. 

- Sejlere vil elske klare billeder af hvad der ligger forude og den sikkerhed og ro i sindet, som ForwardScan giver ved at vise det perfekte sted at kaste anker, siger Leif Ottosson, administrerende direktør for Navico. 
content-loader
content-loader
content-loader