Gå til hoved-indhold
40 Optimistjoller kæmper om Hold-DM midt i KøbenhavnKapsejlads
Start og mål for de mange sejladser foregår lige uden for Søpavillonen, hvorfra der er live-speake af sejler-kapaciteter som Jonathan Bay og Henriette Koch. PR-foto

Tilbage til fortiden på Peblingesøen

40 Optimistjoller kæmper om Hold-DM midt i København.

 

Af Troels Lykke |

Det er som i fordums tid.

Peblingesøen vil myldre med Optimistjoller denne weekend – og det er på aller højeste niveau – det danske holdmesterskab skal afgøres! For første gang i over 40 år, er der igen Optimistjolle-race midt i København.

10 hold stiller til start i uvante omgivelser på en kunstig sø, hvor vinden blæser rundt om hushjørnerne. Det bliver en helt ny oplevelse for sejlerne og for tilskuerne, som vil kunne følge sejladserne på nærmeste hold hele vejen rundt om søen.

Start og mål for de mange sejladser foregår lige uden for Søpavillonen, hvorfra der er live-speake af sejler-kapaciteter som Jonathan Bay og Henriette Koch og ungdomskonsulent i Dansk Sejlunion Nicolas Brandt Hansen.

På den kæmpemæssige platform foran Søpavillonen vil man kunne opleve intense starter og målgangen og samtidig få en kop varme og lidt sødt til ganen.

Der sejles lørdag og søndag mellem kl. 10 og 17.

Hold-DM i Optimistjolle arrangeres af Søernes Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub, og indgår som den del af klubbernes samarbejde ”Optimistjoller på Peblingesøen”, der er støttet af Nordea-fonden.

 

 

content-loader
content-loader
content-loader