Gå til hoved-indhold
Tur
Tur
Tur
Tur

Kurs mod fjerne kyster tirsdag aften kl. 20

Familien Beha Erichsen ankommer til det fjerne ø-rige Vanuatu, der er kendt for sin voldsomme natur. Se hvor Vanuatu med 185.000 indbyggere ligger.

Af Troels Lykke |

Drengene i familien Erichsen bestiger en aktiv, lavasprudlende vulkan, og længere inde i ø-riget møder familien befolkningen, som dagligt må leve med frygten for cykloner, jordskælv og vulkanudbrud. Alligevel hører indbyggerne i Vanuatu til blandt verdens lykkeligste folk.

Se udsendelsen i aften tirsdag 8. marts kl. 20 på TV 2, hvor tv-vært Mikkel Beha Erichsen stævner sammen med sin hustru og tre sønner ud på en tre år lang sørejse jorden rundt.

Vanuatu - sejl dertil

Vanuatu er en smuk eksotisk øgruppe beliggende mellem Australien og Fiji. Øgruppe består af 13 store og omkring 70 mindre beboede øer. Øerne er vulkanske med dybe regnskove, høje bjerge, tæt skov og vegetation med høje træer, bregner, lianer og orkideer.

Ønsker du at kombinere hvide sandstrande, azurblåt hav, grønne svajende palmer og dejligt klima, med en fantastisk varierende natur, er Vanuatu et godt valg. Vanuatu er kendt for at være et af de bedste områder i verden for dykning. Så hvis du tager hertil venter der dig nogle fantastiske oplevelser under havets overflade.

Derudover får du også dejlige strande og lækker krystalklart vand, som indbyder til solbadning og snorkling, skriver fijirejser.dk/index.php/vanuatu

content-loader
content-loader
content-loader