Gå til hoved-indhold
Nikolaj Schwaner og Ulrik Dyre sammen med Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg, foran 29eren med det nye sejl. Foto: Nikolaj Schwaner (fjernudløser)Kapsejlads
Nikolaj Schwaner og Ulrik Dyre sammen med Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg, foran 29eren med det nye sejl. Foto: Nikolaj Schwaner (fjernudløser)

29er: Nikolaj og Ulrik vil blande sig internationalt

Efter under et år i klassen er sejlerne blevet en del af den nationale elite. Nu vil duoen være endnu bedre internationalt og har indgået sponsoraftale med Middelfart Sparekasse.

Af Sara Sulkjær |

Den sydfynske sejler-duo Nikolaj Schwaner og Ulrik Dyre har sejlet sammen siden december 2015, hvor de allerede har formået at blive en del af den nationale elite i den krævende bådtype. 

Samtidig deltog duoen i VM for 29ere tidligere på sommeren i hollandske Medemblink. Her blev det desværre en kort fornøjelse, da de måtte udgå på grund af en skade til Nikola Schwaner.

Arbejdsomme unge mænd

Næste mål er at gøre sig gældende på internationalt plan. Et mål Middelfart Sparekasse gerne vil hjælpe de to med at nå. Derfor har sejlerne og Sparekassen indgået en sponsoraftale, som har gjort, at Nikolaj og Ulrik har kunnet købe nye sejl til båden.

- Det er et par arbejdsomme unge mænd, som er virkelig dedikerede omkring sejladsen. De fik en hård medfart under VM, men turneringen var knapt overstået, før de kiggede fremad og fortsatte deres træning. Kan vi hjælpe dem videre, så gør vi gerne det, fortæller Steen Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Svendborg, i en pressemeddelelse.

content-loader
content-loader
content-loader