Gå til hoved-indhold
Fynske Idrætsforbund fremhævede særligt Mettes evne til at motivere de frivillige i Thurø Sejlklub.Sejlklubber
Mette har arbejdet for, at ungdomsafdelingens udstyr i Thurø Sejlklub har gennemgået en omfattende fornyelse og renovering.

Ildsjæl fra Thurø Sejlklub hædret som årets leder

Mette Christoffersen fra Thurø Sejlklub, er hædret i Odense Sportscentrum, som ”Årets kvindelige idrætsleder” efter at ungdomsafdelingen er vokset fra 10 til 50 medlemmer.

Af Troels Lykke |

Prisen for årets kvindelige idrætsleder er indstiftet af Fynske Idrætsforbund, og blev uddelt på organisationens repræsentantskabsmøde.

Fynske Idrætsforbund anførte, at motivationen for Mette Christoffersens modtagelse af prisen var, at hun er gået forrest for Thurø Sejlklubs ungdomsarbejde i en periode, hvor afdelingen er vokset fra 10 til 50 aktive medlemmer i løbet af en 5-årig periode.

I løbet af perioden har Mette arbejdet for, at afdelingens udstyr har gennemgået en omfattende fornyelse og renovering, at klubben har rekrutteret de mange nye sejlere til afdelingen samt ikke mindst at opbygge en velfungerende og bæredygtig organisation bestående af mange frivillige hænder, der tilsammen løfter opgaverne.

God evne til at motivere

Fynske Idrætsforbund fremhævede særligt Mettes evne til at motivere de frivillige, at skabe rammer for deres udfoldelse og hendes evne til at organisere arbejdet. Af de grunde modtog hun prisen.

Formand for Thurø Sejlklub Ib Oldrup, var til stede, da Mette Christoffersen modtog prisen. Han siger:

”Et godt og fortjent valg, Fynske Idrætsforbund har truffet med udnævnelsen af Mette. I Thurø Sejlklub er vi naturligvis stolte af, at Mette er blevet årets kvindelige Idrætsleder på Fyn. Der sker rigtig mange positive ting i vores sejlklub lige nu – og Mette er en af de mange ildsjæle, som i mange år har været med til drive en positiv udvikling i klubben.”

Fra venstre: Mette Christoffersen, Thomas Bo Jørgensen, filialdirektør i Middelfart Sparekasse og John Christensen, formand for Fynske Idrætsforbund, tidligere formand for Dansk Sejlunion, æresmedlem i Odense Sejlklub.

content-loader
content-loader
content-loader