minbaad.dk
fredag 20. april

Kaløvig skyder atter sæsonen i gang med de traditionsrige ICE Camp og ICE Cup, hvor sejlere fra Skandinavien og Nordtyskland traditionen tro vil deltage.

Kaløvig holder sæsonens første ræs i Aarhusbugten

Foråret står for døren, og det er nu, at rusten skal bankes af med den populære ICE Camp og ICE Cup, hvor deltagere fra hele flere lande deltager. Kulttræner deler guldkorn ud.

Kapsejlads | 19-02-2016 08:04 | Af  Troels Lykke

Årets udgave af ICE Camp byder på en usædvanlig stærk trænerstab i Zoom8, Europajolle og Skiff, som sammen med Kraftcentertræner Finn Beton vil give sejlerne en kærkommen mulighed for at få par guldkorn med hjem til deres forberedelser til sæsonens nært forestående kapsejladser og mesterskaber.

”Det er altid med en vis spænding i kroppen når vi ligger havn til årets første møde på vandet”, udtaler Michael Vogelius - formand for jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug. ”Vi ved jo aldrig, hvad vejrguderne byder sejlerne, men vi har været heldige i de 7 år, ICE har været afholdt og prognosen fra DMI siger isfri sejlads. Og med den stærke opbakning fra vores medlemmer, er vi sikre på, at ICE bliver en succes igen i år. ”

Som vanligt byder både ICE Camp og Cup på fuld forplejning over hele weekenden. Det sker i samarbejde med Kaløvigs gastronomiske perle, SalonSalon. Lejren vil desuden blive krydret med indtil flere underholdningsmæssige overraskelser.

Stævneleder Steen Hansen, som står i spidsen for eventen, meddeler, at det går godt med tilmeldingen af deltagere, og prognosen peger mod en ny deltagerrekord med i alt 300 deltagere fordelt over de to weekender, ICE Camp afholdes.

Steen Hansen bemærker, at ICE har udviklet sig til en vigtig faktor i sejlernes forberedelse til den kommende sæson, og Kaløvig Bådelaug arbejder konstant på at forbedre konceptet.

Det er derfor en stor fornøjelse at konstatere at de bedste sejlere fra landsholdet og optimistklassen melder deres ankomst. Ligeså har Danmarks mest vindende jolleklasse ZOOM8, der har valgt at bruge ICE Camp/Cup som forberedelse til deres forstående Europamesterskab der afvikles i Spanien i påsken.

I alt deltager 8 forskellige jolleklasser med sejlere fra 4 forskellige nationer i årets udgave af ICE Camp og ICE Cup som afvikles i Kaløvig den 27.-28 februar og 5.-6. marts.

Tilmelding og Info på http://kblsail-youth.dk/?page_id=812

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET