Gå til hoved-indhold
20 HHX-elever hørte om praktiske erfaringer hos Tempo Bådsalg. Foto: Tempo BådsalgKort Nyt
20 HHX-elever hørte om praktiske erfaringer hos Tempo Bådsalg. Foto: Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg giver råd til HHX-elever

20 studerendende hørte om praktisk erfaring med handel i Ishøj. - Her fik de også indblik i, hvad de kan bruge en del af deres løn til, når de når så langt…, fortæller bådhandler, Henrik Jørgensen.

Af Sara Sulkjær |

Det kan en gang imellem være svært for eleverne på HHX at gennemskue, hvor eksempelvis viden om erhvervsret har sin berettigelse i den virkelige viden. 

Erfaringer fra den virkelige verden

Derfor satte 20 elever fra HHX på Ishøj Gymnasium (NEXT) sammen med lærer Flemming Mortensen kurs mod Tempo Bådsalg på Ishøj Havn. Her var målet at få erfaringer fra den virkelige verden med i en større opgave på skolen. 

På Tempo Bådsalg handler man lystfartøjer både nationalt og internationalt, herunder som importør og forhandler af en række bådmærker. 

Derfor kunne bådhandler Henrik Jørgensen fortælle om, hvordan Tempo Bådsalg arbejder med køberet, herunder handelskøb, internationale køb og forbrugerkøb. Områder, som er en del af pensum på erhvervsret på HHX. 

Det kan lønnen gå til…

Derefter kom de 20 unge rundt og så en række af de store både, som Tempo Bådsalg har til salg.

- Her fik de også indblik i, hvad de kan bruge en del af deres løn til, når de når så langt…, fortæller Henrik Jørgensen i en pressemeddelelse. 

Han mener videre, at det har stor værdi, at eleverne kommer ud i den virkelige verden og får lyst til at bruge det, de lærer i skolen. Henrik Jørgensen startede selv med at vaske både efter skoletid i det, der dengang hed Tempo Både. Han er altså en erfaren herre, der ved, hvad han taler om. 
content-loader
content-loader
content-loader