Gå til hoved-indhold
Både fra 00'erne er i høj kurs på brugtbådsmarkedet. Her ses Jeanneau fra 2010. Foto: Tempo BådsalgKort Nyt
Både fra 00'erne er i høj kurs på brugtbådsmarkedet. Her ses Jeanneau fra 2010. Foto: Tempo Bådsalg

Forhandler: Brugtbådspriser stiger igen til februar

- Fra oktober til januar er priserne generelt lavest, her får du mest båd for pengene, siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg. Køb derfor båden inden månedens udgang.

Af Sara Sulkjær |

12 solgte både på 22 dage. Brugtbådsmarkedet har de sidste år igen fået vind i sejlene, og flere både langes over disken.

- Der er helt sikkert positive takter. De sidste to år er det gået fint fremad. Det er i hvert fald det, vi mærker her, forsikrer Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg, som står for de førnævnte 12 solgte både. 

Billigst i vintermånederne 

Her er der særligt travlt på kontoret fra januar og frem til sommerferien, hvor sejlerne er glade gæster ved forhandlingsbordet. 

- Det er nemt at få bådpladser, og det gør også, at folk har lyst. Derudover er renten er lav, så man kan komme billigt ud at sejle, forklarer Henrik Jørgensen om det øgede salg.

Det er dog ikke i forårs- og sommermånederne, at man som køber gør det største kup. Grundet den større efterspørgsel er priserne nemlig generelt højere her. Er man ude på at spare penge, skal man derfor hive båden i hus inden udgangen af denne måned.  

- Fra oktober til januar er priserne generelt lavest, her får du mest båd for pengene, fortæller Henrik Jørgensen til minbaad.dk.

Nyere og mere moderne 

Det er dog ikke de klassiske 70’er både, som lige nu er i højeste kurs, når kunden kigger salgskataloget igennem. De nyere både med stort cockpit og masser plads om læ virker nemlig lokkende på mange. 

- Det er specielt både fra 00’erne og frem med moderne indretning. Det gælder både for motor- og sejlbådene, forklarer Henrik Jørgensen.  

Herunder har han fundet to gode brugtbåde fra 00'erne:

Jeanneau 30i Sun Odyssey 

Velholdt Jeanneau fra 2010. Lys om læ og med stor agterkahyt med dobbeltkøje. Se også artiklens topfoto. Båden kan købes for 485.000 kroner. Læs mere her

----------

Hanse 400

Rummelig familiebåd. Næsten al tænkelig komfort. To agterkahytter og stor hovedkahyt. Båden er fra 2008 og sælges for 949.000 kroner. Læs mere her

content-loader
content-loader
content-loader