Gå til hoved-indhold
Pro-Zero bådene kan tilpasses efter kundens behov.Kort Nyt
Pro-Zero bådene kan tilpasses efter kundens behov.

Tuco indgår samarbejdsaftale med græske Franman SA

- Vi er utroligt glade for det nye samarbejde med Franman, og vi håber, at det kan udvikle sig i de kommende år, fortæller Jonas Pedersen, administrerende direktør.

 

Af Sara Sulkjær |

Tuco Marine har fornyligt udpeget den græsk baserede mægler, Franman SA, til at repræsentere Tuco Marine’s ProZero Serie i Grækenland, Cypern og Egypten.

Franman SA har siden 2007 arbejdet som agent og distributør af motorbåde, motorer og marineudstyr. Derudover har mægleren siden 2010 specialiseret sig inden for sikkerheds- og forsvarsindustrien.

Daughter Crafts og Workboats

ProZero Serien er specielt designede erhvervsbåde, der eksempelvis inkluderer Daughter Crafts og Workboats. Rækken af fartøjer til forsvarsindustrien omfatter patruljebåde, Interceptors og arbejdsbåde. 

ProZero serien inkluderer også både til offshore-industrien inden for vindmølleparker, olie- og gas- industrien, seismisk industri samt lodsbåde til vindmølleindustrien.

Franman deltager blandt andet på Offshore Patrol Vessel Middle East-konferencen i Kairo, Egypten. Her er det muligt for embedsmænd fra forskellige flåder fra det afrikanske kontinent at blive bekendt med ProZero-bådserien.

Konkurrencedygtige skibe 

- Vi er utroligt glade for det nye samarbejde med Franman, og vi håber, at det kan udvikle sig i de kommende år, hvor Franman vil være ansvarlig for salget af ProZero i Grækenland, Cypern og Egypten. Vi er naturligvis glade for at se Franmans entusiasme vedrørende ProZero-bådene, siger administrerende direktør i Tuco Marine Group ApS, Jonas Pedersen, i en pressemeddelelse.

Idéen bag den nye ProZero serien er at levere skibe, der er konkurrencedygtige. Ikke blot når det kommer til vægt, men også på parametre som leveringstid og tilpasning efter kundens behov.

Se skibe fra serien herunder:

content-loader
content-loader
content-loader