Gå til hoved-indhold
Herlig lørdag på Øresund. Det er om vinteren man bliver en god sejler, har Paul Elvstrøm (vist nok) sagt. Foto: Jesper AdlerKapsejlads
Herlig lørdag på Øresund. Det er om vinteren man bliver en god sejler, har Paul Elvstrøm (vist nok) sagt. Foto: Jesper Adler

Vintertræning i Svanemøllebugten med kiks og varm kakao

Der sejles stadig og det giver store smil. - J/70-sejlere vintertræner fx i flot vintersol med is på dækket, fortæller KDYer Jens Peter Madsen, der sejler med sin datter Benedikte.

Af Troels Lykke |

Lørdag morgen klokken 10 mødes sejlklubberne KAS, DTU, KDY og Hellerup til fælles vintertræning i J/70.

Vi mødes mellem Hellerup og Skovshoved meget tæt ved kapsejlads mærket nr. 6, ud for Charlottenlund Fort, fortæller Jens Peter Madsen.

KDY’s ungdomsleder Ingeborg Gayle Nielsen og en frivillig forældre støtter op om KDY’s ungdomssejlere hver lørdag og deltager i den forbindelse med en rib.

Flot vinter sol, minus 1-3 grader og is på dækket, sådan mødte de fleste sejlere deres både denne lørdag morgen, men med varmt tøj og udsigt til en rigtig god træning så var alle klar på vandet omkring kl 10:30.

Flere harestarter

Jesper Adler, frivillig fra KDY, førte veloplagt alle de fremmødte igennem flere harestarter og mange træningsrullevendinger, så der var ingen der kom til at fryse til denne  flotte, solfyldte vintersejlads.

Ingeborg Gayle Nielsen, ungdomsleder i KDY /Skovshoved, håber at den fælles vintertræningen vil være med til at styrke sammenholdet i KDY’s ungdomscenteret samt skabe et stærkt J/70 netværk med naboklubberne i vinterperioden, så vi alle er velforberedte til de mange J/70 sejladser. der kommer i 2017.

KDY ungdomssejlere mødet kl 9 til skippermøde, efterfølgende rigges bådene op og søsættes. Træningen påbegyndes så snart stævnen kommer ud af havneløbet.

Efter nogle gode timer på vandet mødes KDY sejlerne til debriefing, varm kakao og chokoladekiks, fortæller gast Jens Peter Madsen.

Råhygge i lørdags. Foto: Jesper Adler

content-loader
content-loader
content-loader