Gå til hoved-indhold
Læs mere om disse produkter i artiklen.Udstyr
Læs mere om disse produkter i artiklen.

Klæd dig smart til sommersejladsen

Find her inspiration til nyt sejlertøj. Se blandt andet hurtigtørrende t-shirt og nederdel fra Musto.

Af Sara Sulkjær |

Sommeren står for døren, og inden længe sætter lystsejlere kurs mod årets sejlerferie. Drømmer du om nyt tøj i garderoben, inden fortøjningerne kastes, så kig med her. 

Nederdel og shorts fra Musto

Slå-om-nederdel til damen samt hurtigtørrende letvægtsshorts til herren. Kan sammensættes med langt det meste overtøj. Nederdelen og shortsene fås i farverne sort og beige. 

Køb nederdelen for 650,00 kroner her og shortsene for 998,00 kr. her

----------

T-shirt fra Key West og Magic Marine

Føj en simpel, men smart, t-shirt til nederdelen eller shortsene. Her er stribet dame t-shirt fra Key West til 249,00 kr. samt blå t-shirt fra Magic Marine til herrerne for 228,00 kroner. 

Køb dame t-shirten hos Sejlerbixen her og herre t-shirten hos Aarhus Sea Shop her

----------

Quickdry T-shirt 

Langærmet t-shirt fra Magic Marine i dame- og herremodel, som er oplagt på dage, hvor den almindelige t-shirt bliver for kold. Trøjen er hurtigtørrende, oplyser Aarhus Sea Shop. 

Køb produktet for 378,00 kr. henholdsvis her (dame) og her (herre). 

----------

Henri Lloyd fleece

Trøje i microstretch fleece, hvilket sikrer god fleksibilitet. Samtidig er materialet "brushed" på indersiden og kan derfor anvendes direkte på huden. - Trøjen er perfekt til kolde aftener, fortæller Hellers. 

Køb trøjen for 269,01 kr. her

----------

Gill gummistøvler

Bliver du i hjemlige farvande, kan vi næsten ikke komme uden om gummistøvlen. Denne variant fra Gill er i flot carbon-farve, lavet af 100% naturgummi og med skridsikker razorcutsål, oplyser Palby Marine. Støvlen sælges fra 549,00 kroner. 

Læs mere her

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites