Gå til hoved-indhold
Praktiske gummistøvler er mere eller mindre en nødvendighed, hvis du sejler på ferie her i landet.Udstyr
Praktiske gummistøvler er mere eller mindre en nødvendighed, hvis du sejler på ferie her i landet.

Tre gummistøvler til våd dansk sommer

De er svære at slippe uden om, gummistøvlerne. Særligt i en dansk sommer, der i år om noget har budt på regn i stride strømme. Regnen kommer på torsdag.

Af Sara Sulkjær |

I løbet af de første 12 døgn i juni faldt det, der svarer til 30 døgns normal nedbør. Fortsætter den statistik, bør et par gummistøvler stå på pakkelisten, inden der stævnes ud på årets sommertogt. 

Minbaad.dk viser derfor tre gummistøvler, som kan holde fødderne tørre under sejlads og i havn: 

Gummi sejlerstøvle kort - 299,00 kr. 

Støvle i naturgummi med snail ydersål, hvilket sikrer et maksimalt greb på dækket. Samtidig øger en blød indersål gangkomforten, mens det praktiske greb i toppen letter påtagning af støvlen, forklarer Hellers. 

Køb støvlen, der er sat ned fra 345,00 kr., hos Hellers her

----------

1852 gummistøvle - 349,00 kr. 

God støvle designet til sejlads. Den velkendte og skridsikre, udvendige sål (the razor cut sole) laver ikke mærker på dækket, ligesom støvlen er 100 % vandtæt og desuden har forstærkninger på hæl, vrist og tå. 

Se mere om støvlen hos Palby Marine her

----------

Gill kort sejlerstøvle - 498,00 kr. 

God støtte og komfort tilbydes i denne støvle i 100 % naturgummi. Støvlen er med quickdry polyesterfor samt en udtagelig indersål, mens her ligeledes er skridsikker razorcutsål under skoen. 

Bestil støvlen hos Aarhus Sea Shop her

Få professionel sejler Nicolai Sehested med ombord til Palby Fyn Cup 2019

Når starten til Palby Fyn Cup 2019 går den 24. maj, får en heldig båd muligheden for at få VOR-sejler Nicolai Sehested med ombord i i alt fem timer, hvor han vil dele ud af gode råd og røverhistorier. Konkurrencen afholdes i anledning af 30 års jubilæet for kapsejladsen.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.

Links til andre sites