Gå til hoved-indhold
Musto er hot i Volvo Ocean Race. Det danske sejlerlandshold bruger også Musto.Udstyr
Musto er hot i Volvo Ocean Race. Det danske sejlerlandshold bruger også Musto.

Fem ud af syv Volvo-mandskaber sejler i Musto

Det danske Team Vestas Wind bruger også Musto i Volvo Ocean Race. Holdene har endda betalt for sejlertøjet, forklarer agent Mads Bruun-Larsen fra Musto i Danmark.

Af Troels Lykke |

- Jeg fik en klump i halsen da jeg i sidste uge fik at vide at kontrakten med Vestas var på plads, forklarer Mads Bruun-Larsen fra MUSTO i Danmark.

- Tænk at den virksomhed jeg ugentlig kører forbi og som ligger 15 minutters kørsel fra vores Showroom i Aarhus skal være med til, at få fokus på sejlsport i vores dejlige lille land. Samt fortælle om Danmark kloden rundt. At vi så foruden VESTAS også skal leverer beklædning til: Abu Dhabi, DongFeng, Alvimedica og Spanish Team er jo helt fantastisk, fortæller Mads Bruun-Larsen i en pressemeddelelse.

Købt og betalt for sejlertøjet

- Det helt unikke er også at alle disse teams har købt og betalt for deres MUSTO beklædning. De sidste T VOR 65-både har fået deres beklædning gratis og en har fået betaling for at sejle i en af vores kollegaers beklædning.  Det er blot et statement om at MUSTO er en unik leverandør af beklædning til søs, siger den danske agent for Musto.

MUSTO laver foruden også den officielle VOR uniform som kan købes på: www.musto.com/volvo-ocean-race/clothing Denne kollektion vil også finde vej til flere Danske butikker efter Danmark er kommet på verdenskortet for havsejlads.

content-loader
content-loader
content-loader