Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Volvo Penta-motoren er indrettet så saltvand ikke kommer i kontakt med motorens dele, i stedet har man et friskvands kølesystem. Foto: Troels Lykke

Chris Craft 25: For lækker til dagsejlads

Den nye dagsejler er der en de fleste vil vende sig om efter. Motorlyden kommer fra en V8er.

Af Troels Lykke |

Amerikanske Chris Craft står for elegance i retrostil, et firma, der nu i 140 år har produceret både i Florida. Og det gør den seneste model Capri 25 også for med stejl stævn, som man havde i 1930erne.

Fribordet er samtidig lavt og man sidder fantastisk i førersædet, der er polstret med dybe sæder i farven Alpine White Diamond, kunne vi konstatere.

Dagsejleren er der en de fleste vil vende sig om efter. Og ikke kun på grund af de slanke linjer, hvor der er monteret blond teak, med hvide fyldninger, agter på dørk og fordækket og ædelstål ved klamper og vindskærm.

Ferskvandskølet V8er

Men også på grund af den dybe lyd, der kommer fra Volvo Pentas V8-motor med 350 hestekræfter.

- Volvo Penta-motoren er indrettet så saltvand ikke kommer i kontakt med motorens dele, i stedet har man et friskvands kølesystem, hvilket gør at motoren holder længere og er lettere at vedligeholde, siger tysk sælger fra Chris Craft, Nicholas Bermes, om den 2,46 meter brede og trailbare Chris Craft Capri 25 på 2,3 ton.

En båd, der på toppen kan sejle 45 knob. Overnatning er også muligt for to personer, men det foregår i en lille, mørk kahyt. Pris fra 1,5 mio. kroner. Forhandles af www.Tempobaadsalg.dk i Ishøj.

content-loader
content-loader
content-loader