Gå til hoved-indhold
Udstyr

Årets nye bog 'Sejl og Rig' lover højde og fart

Vind flere sejladser med nye tips. Riggen har nemlig ændret sig de seneste tyve år forklarer forfatter Øyvind Bordal, der giver tilbud på bogen.

Af Troels Lykke |

"Sejl og Rig" er kommet til verden fordi den eksisterende litteratur om trim af sejl og rig trænger til opdatering og fornyelse.

Dels er der sket meget når det gælder formidling i tekst, billeder og illustrationer. Det visuelle kan gøres meget bedre end tidligere! 

Og dels er der sket en hel del med sejl og rig de seneste 20 år. Nye materialer, nye måder at gøre tingene på, nye sejldesign og ny viden er kommet til.

Det er kort og godt på tide med en årets nye bog, der går i dybden med sejl og rig, sådan som det skal gøres i dag.

- Folk betaler gladelig hundredetusinder af kroner for en båd. Men hvor meget er det værd at komme til at sejle den bedre? At sejle hurtigere, mere komfortabelt, med mindre krængning, og med mindre slitage på grejet? Er det ikke værd små 300 kroner? siger forfatter og journalist på Bådmagasinet Øyvind Bordal til minbaad.dk i dag.

Tilbud på to bøger

- Lige nu kan der bestilles et samlesæt, hvor man får Sejl og Rig sammen med den klassiske Sejlerbogen til en særlig julepris, 499 kr. . Men uanset hvilken bog eller pakke man ønsker, skal der bestilles med det samme, hvis den skal være fremme til jul."

content-loader
content-loader
content-loader