Gå til hoved-indhold
Over 30 sejlere har nu tilmeldt sig påskelejren. Foto: kblsail-youth.dkKapsejlads
Over 30 sejlere har nu tilmeldt sig påskelejren. Foto: kblsail-youth.dk

Påskelejr i Kaløvig: Deltag og vind GoPro-kamera

Traditionen tro inviterer Kaløvig Bådelaug til den årlige påskelejr for jollesejlere. Temaet for årets udgave af påskelejren er noget, vi alle drømmer om, men har for lidt af; god tid.

Af Sara Sulkjær |

Lørdag 19. marts går startskuddet for den traditionsrige påskelejr med Kaløvig Bådelaug som vært. Påskelejren er åben for flere typer jollesejlere heriblandt Optimister og Zoom8 og henvender sig såvel til rutinerede sejlere som let øvede.

Kaløvig Bådelaug er en erfaren vært, når det kommer til kapsejlads og skoling af jollesejlere. Klubben er kendt for sin evne til at balancere effektiv læring med hygge og socialt samvær i den helt rigtige mængde, og årets påskelejr er ingen undtagelse.

Hygge - og masser af god tid

Påskelejren afholdes i samme velkendte rammer og byder på masser af timer og kvalitetstræning på Aarhusbugten med erfarne trænere som Dion Valente og Nikolaj Dyring, der ganske som resten af instruktørholdet har fokus på én ting, nemlig sejlerne.

Ud over hygge, samvær og konstruktiv læring er årets udgave af den højtidsprægede sejlerskolelejr tilsat en ekstra ingrediens, som de fleste af os kender alt for godt til at have for lidt af, nemlig… god tid:

’GOD TID til at fordybe sig, GOD TID til at hygge sig med dem man kender, GOD TID til at lære nogle nye kammerater at kende, GOD TID til at blive træt og udfordret, GOD TID til at lære og reflektere, GOD TID til ikke at gide og lære, GOD TID til at give op og blive hjulpet i gang igen - kort sagt - GOD TID til at være sejler.’     

Citatet stammer fra invitationen til påskelejren og budskabet bakkes op af lejrchef Steen Olesen, der til daglig er aktivt medlem af klubben og har børn med vind i sejlene.

- Vi vælger at sætte den gode tid i centrum for årets påskelejr, fordi erfaringen ganske enkelt siger os, at det er i dette forum en sejler lærer sig selv, sine evner og sejladsens væsen bedst at kende, udtaler han og fortsætter: 

- Vi ønsker at give vores unge jollesejlere de bedst mulige betingelser for, at denne læring finder sted, og det føler vi os i al beskedenhed sikre på, vi formår med programmet for dette års påskelejr.

Vind et GoPro-kamera   

Jollesejlerne ved dette års påskelejr får blandt andet mulighed for at blive filmet af trænerne med et GoPro. Et kamera, som en heldig deltager får chancen for at tage med hjem, når lejren er omme.

Denne læringsform er umådelig effektiv, da det giver sejlerne chancen for at følge deres egen læring på vandet minutiøst og se, hvad der virker og til hvilke områder, de skal afsætte mere tid:

- Filmning af egen sejlads benyttes flittigt af top-elitesejlere, men er også et uhyre effektivt redskab for knapt så spotte rutinerede sejlere til hurtigt at, hvor teknikken halter og dermed opnå væsentlig forbedring i deres sejlads, mener Steen Olesen. 

- Og for at højne motivation blandt deltagerne har vi valgt at udlodde et GoPro-kamera ved træningsstævnet, som afslutter påskelejren 2016. Så det skal blive spændende at se, hvem af deltagerne, der løber med den flotte gevinst, slutter lejrchefen.

Find mere info og tilmeld dig på Kaløvigs ungdomshjemmeside her.

Du kan desuden følge med på Facebook her.

Lejren er åben for flere jolletyper. Foto: kblsail-youth.dk

content-loader
content-loader
content-loader