Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
hverken helikopter eller dykkere har fundet nogen personer ligge i vandoverfladen,« siger vagtchef Michael Andersen fra Københavns Politi. Arkivfoto: Troels Lykke

Tom jolle med kørende påhængsmotor opgivet

Københavns Politi har nu indstillet eftersøgningen af en formodet mand i vandet ved Langelinie i København. Det bekræfter Københavns Politi til BT.dk.

Af Troels Lykke |

Københavns Politi blev tidligt i morges alarmeret om, at en tom jolle med påhængsmotor i gang ved havnen i Langelinie i København. En redningsaktion med både helikopter og dykkere blev derfor iværksat omgående.

Men efter to timers forgæves eftersøgning i området i vandet ud for Langelinie har politiet nu valgt at indstille eftersøgningen.

Se jollen her på bt.dk

«Vi har valgt at indstille eftersøgningen, fordi hverken helikopter eller dykkere har fundet nogen personer ligge i vandoverfladen,« siger vagtchef Michael Andersen fra Københavns Politi til bt.dk

Politiet kan endnu ikke hverken be- eller afkræfte, at en mand er faldet over bord. Men de holder stadig alle muligheder åbne.

Ifølge vidner på stedet så blev den tomme jolle fundet ud fra Den Lille Havfrue, som er i den helt nordlige ende af Langelinie. Det er i det område, politiet gik i gang med eftersøgningen af den formodede sejler.

Kilde: bt.dk

content-loader
content-loader
content-loader