Gå til hoved-indhold
300 både forventes at sejle turen om Fyn 26.-28. maj. Foto: Troels LykkeKapsejlads
300 både forventes at sejle turen om Fyn 26.-28. maj. Foto: Troels Lykke

Giv gavekort til Palby Fyn Cup til jul

Vil du give sejler en stor oplevelse, er dette årets julegave. Alle sejlere kender sejladsen, og flere har ofte drømt om at prøve kræfter med den. Nu kan du give det sidste skub.

Af Sara Sulkjær |

Står du og mangler en julegave til en sejler, er her et rigtig godt bud. Nu kan du nemlig lave et gavekort på en start til Palby Fyn Cup. Udfyld skippers oplysninger og download hans helt unikke gavekort til en tur rundt om Fyn.

Danmarks største kapsejlads løber af stablen sidste weekend i maj, hvor mere end 300 både og op imod 2000 sejlere mødes i Bogense til årets sejlerfest.

Kapsejlads eller tur

Uanset om man er kapsejler med ambitioner eller blot vil have en sejleroplevelse med vennerne, vil Palby Fyn Cup være et af årets absolutte højdepunkter. 

Havnen summer af liv både før, under og efter sejladsen. De mange både, der følges ad, giver et sug i maven og når aftenen falder på, begynder en helt ny del af sejladsen.

Normalt foregår natten igennem Det Sydfynske Øhav, og det er altid en helt speciel oplevelse. Hvor end man kigger hen, ser man lanterner så langt øjet rækker. Igennem Svendborgsund bliver det helt tæt, og i let vejr hører man tydeligt, hvad der sker på andre både.

Giv gavekortet, som har en værdi á 750,00 kr., her

content-loader
content-loader
content-loader