Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
One Sails har nu forbedret muligheder for at sy sejl i Helsingør.

One Sails åbner i Helsingør med Blærerøven

1. april fejrer det nye sejlloft i Danmark, One Sails, deres indtog i sejlerbyen på det tidligere Helsingør Bådevært. Bådfirma Renell A/S bliver nabo i nyt maritimt center.

Af Troels Lykke |

Det italienske One Sails, der har de danske ejere Mads Christensen, Sofus Pedersen og Kent Kristensen, vil nu skabe synergi på Nordhavnsvej, hvor det tidligere Helsingør Bådeværft har haft til huse.

Synergien skal opnås med Renell A/S med Mads Eleskov. Et firma med bådudlejning og bådsalg, samt salg af navigationsudstyr.

- Vi har længe haft drømmen om at etablere et center, hvor alle slags sejlere, fra sejlsportsfolk til lystfiskere kan blive serviceret, leje og købe både og navigationsudstyr, få service og repareret sejl og markiser, siger sejler Mads Elleskov til Helsingør Dagblad.

Ti både er købt ind

Han håber på at der er mange sejlere der ikke gider stå i kulde og støv på havnen og vil gøre den forårsklar.

- Vi tor på at folk gerne vil købe sig til at få foretaget bundmaling, polering og service af motoren, siger Mads Elleskov.

Centeret kommer nu til at hede Maritimt Center Helsingør & One Sails. Lige nu er der købt ti både af mærket Smartliner til udlejning.

Mads Christensen fra One Sails ser frem til bedre forhold for sejlloftet.

- Vi er kommet rigtigt langt siden vi åbnede sidste år. Vi har haft en god start og med de nye faciliteter får vi langt bedre mulighed for at servicere sejlerne, siger Mads Christensen til minbaad.dk.

Mød Blærerøven

Det nye center fejrer deres åbning 1. april fra 14 til 18 på Nordhavnsvej 2, med Blærerøven og IMX-40 sejler Mads Christensen, der holder peptalk fra sejlerne. Helsingørs borgmester Benedikte Kiær deltager også i åbningen. Musik bliver leveret af kapelmester Ulrik Münster for.

Mads Christensen, tv., Sofus Pedersen og Kent Kristensen har nu hovedsæde i Helsingør, her ses de i Rungsted Havn, hvor de også har sejlloft.

content-loader
content-loader
content-loader