Gå til hoved-indhold
Udstyr
Mads Kirchheiner vil være nye forhandler i Svendborg. Mads har sejlet tur og kapsejlads i blandt andet X-99, BB 10 meter og Arcona 410. Foto: OneSails.

OneSails udvider med to nye forhandlere i Danmark

OneSails Danmark udvider med to nye forhandlere, en i Svendborg og en i Sønderborg. - Vi er glade for opbakningen fra hele Danmark, siger partner i OneSails Mads Christensen.

Af Maria Ravn Jürgensen |

OneSails som startede i Danmark i 2014 har haft succes med deres produkter, og udvider nu med to nye forhandlere på Fyn og i Sønderjylland.

Udvidet service

Mads Christensen, partner i OneSails Danmark, udtaler i en pressemeddelelse.

- Service har fra dag et været vigtig for os, den filosofi vil vi gerne udvide. Vi er glade for den opbakning som ikke kun er på Sjælland, men hele Danmark. Derfor er det med glæde, at vi udvider service og salgs styrken på Fyn og Sønderjylland, siger Mads Christensen og fortsætter

- Det vil være muligt at hente og aflevere sejl til service, få tilbud på nye sejl samt andre gode råd. Vi håber at folk vil tage godt imod Mads Kirchheiner i Svendborg og Johnny Jensen i Sønderborg, fortæller Mads Christensen.

Dygtige forhandlere

Mads Kirchheiner vil være forhandler i Svendborg, og har været i sejlbranchen i mange år, hvor han startede med at sælge sejl for Diamant sejl i 80'erne.

Johnny Jensen bliver forhandler i Sønderborg, og er en dygtig kapsejler som blandt andet har vundet DM i X-99, J-80 og Ylva.

OneSails har til dagligt hovedkvarter på Helsingør Havn.

Johnny Jensen er ny forhandler i Sønderborg, og har vundet DM i X-99, J-80 og Ylva, og sejler nu Starbåd. Foto: OneSails.

content-loader
content-loader
content-loader