Gå til hoved-indhold
Team Bendix og Andersen har store OL-drømme. Foto: PR-fotoKapsejlads
Team Bendix og Andersen har store OL-drømme. Foto: PR-foto

49erFX: Bendix og Andersen vil til OL i Tokyo i ’20

Katrine Bendix og Christina Andersen har store mål for fremtiden. Skal det lykkes, er både menneskelige og økonomiske investeringer dog nødvendige.

Af Sara Sulkjær |

49erFX-teamet, Team Bendix og Andersen, bestående af 21-årige Katrine Bendix Krogh fra Aarhus og 20-årige Christina Andersen fra Middelfart har store ambitioner for sæson 2016, hvor målet er at blive top 10 ved ungdoms-VM i august. 

De ambitiøse pigers forventning til sig selv stopper dog ikke her. Længere ude i fremtiden er målet nemlig at repræsentere Danmark ved OL i Tokyo i 2020.

Kræver økonomisk støtte 

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at der skal investeres ud over det sædvanlige for at nå mål som disse. 

Investeringer, som ikke blot er menneskelige, men også økonomiske. Sideløbende med et hårdt træningsprogram søger de energiske piger for tiden derfor sponsorer, som vil støtte projektet økonomisk, så konstant vedligehold af materiel, rejser, træningsophold i udlandet og så videre muliggøres.

Aarhus Sea Shop og Magic Marine er allerede med på holdet og har indgået et samarbejde med teamet, som sikrer, at Katrine og Christina er klædt på både på vandet og på land de næste par år. 

- Vi har med dette samarbejde hjulpet Team Bendix og Andersen videre og sikret, at pigerne nu kan fokusere på træningen, selv om de fortsat skal arbejde med at finde yderligere et par sponsorer, som vil støtte projektet med et betydeligt økonomisk beløb, forklarer Allan Borch Madsen fra Aarhus Sea Shop i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Katrine og Christina har viljen, og pigerne er målrettede. Det er vigtige egenskaber, hvis man vil nå så ambitiøse mål, så vi tror på projektet, understreger han. 

Følg pigerne og deres mål om OL i 2020 på deres Facebookside her

Katrine Bendix og Christina Andersen på vandet. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader