Gå til hoved-indhold
B&G-udgaven, B&G V20, af den nye VHF til store og små lystsejlere. Foto: PR-fotoUdstyr
B&G-udgaven, B&G V20, af den nye VHF til store og små lystsejlere. Foto: PR-foto

Navico-VHF med optimal læsbarhed i sollys

Ny klasse D VHF-radio har en række funktioner, der hjælper sejleren i al slags vejr. Radioen kan let fastmonteres på båden.

Af Sara Sulkjær |

B&G, Simrad og Lowrance introducerer nu en ny, solid og pålidelig klasse D marine VHF-radio med digital selcall (DSC). 

Den alsidige VHF er NMEA 2000® kompatibel og ideel til en lang række fartøjer fra mindre joller til havgående motorbåde og lystyachts.

Store taster

VHF-radioen har en enkel og intuitiv betjening og dertil et lysstærkt sort på hvidt høj-kontrast display, som sikrer optimal læsbarhed i fuld sollys. 

Nat-displayet er ligeledes blevet forbedret med en inverteret hvidt på sort indstilling, som reducerer lysudslippet og dermed bevaring af nattesynet. 

Drejeknappen gør det let at vælge kanaler, mens store taster med god afstand giver hurtig adgang til relevante funktioner, selv med handsker på. 

En dedikeret kanal 16-tast findes både på radioens front og på mikrofonen og stiller øjeblikkeligt om til nødkanalen. Den integrerede DISTRESS-tast giver samtidig adgang til den automatiske DSC-nødkaldefunktion. 

Sejl med ro i sindet 

Netop nødfunktionerne er afgørende, når man befinder sig på vandet: 

- En effektiv kommunikation, når man er til søs, er fundamentet for godt sømandskab, understreger Leif Ottosson, CEO, Navico, i en pressemeddelelse og fortsætter: 

- Vore kunder forventer i dag at alle vores produkter har intuitiv betjening, pålidelig funktionalitet og høj kvalitet – alt sammen i et flot design og til en overkommelig pris. Uanset om man bare sejler en tur eller krydser oceaner, giver VHF-radioerne mulighed for at sejle hvor som helst med ro i sindet, fortæller han. 

Det inkluderede monterings-beslag gør det enkelt at montere radioen på bord, under loftet eller på skottet. Og indbygning er understøttet med en front-montage-løsning. 

Simrad RS20 VHF Marine Radio samt  B&G V20 VHF Marine Radio kan købes hos autoriserede forhandlere for 2.044,00 danske kroner eksklusiv moms. Prisen for Lowrance-radioen, Lowrance Link-6, lyder på 1.380,00 danske kroner eksklusiv moms. 

content-loader
content-loader
content-loader