Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Dragonfly ses her med Jens Quorning og gaster i trapez. Sidste år kom den atter først rundt om Fyn. Privatfoto

Palby Fyn Cup bliver for hele familien - også på land

26. til 28. maj sejles der Palby Fyn Cup i Bogense og tilmeldingerne tikker nu ind. På land bliver der igen stort setup med stande og live-sending.

Af Troels Lykke |

Med blot 3 uger til Palby Fyn Cup, begynder tilmeldingerne for alvor at tikke ind. Det tog lidt tid at lokke sejlerne i gang, men de seneste  dage er der kommet godt 40 mere på listen.

Dermed ser det ud til at deltagerantallet følger de sidste års niveau og stævneleder Poul Erik Nielsen fra Bogense Sejlklubtror på at antallet igen i år kommer op omkring 300 både. 

At kapsejladsen i år falder sammen med Kristi Himmelfartsferien giver en god mulighed for alle de tursejlere, som gerne vil opleve Palby Fyn Cup. I turfeltet starter man først og sejler med på samme tur, blot uden at deltage som kapsejlende båd. 

Opdeling af tur- og kapsejlere

Palby Fyn Cup er en folkelig sejlads, som for rigtigt mange handler lige så meget om det sociale, som konkurrencen. Med en skarp opdeling af kapsejlads og turfeltet, er der noget for enhver smag. 

Kapsejlerne kan få lov at kæmpe med ligesindede om den bedste start. Tursejlerne kan til gengæld få lov til at slippe afsted uden skrammer, lyder det fra Palby Fyn Cup. 

I forbindelse med Palby Fyn Cup vil der være flere aktiviteter på Bogense Havn. Der vil være boder, en bar og TV 2 Vejret vil sende live fra pladsen. Alle er velkomne til at kigge forbi - også landkrabber.

content-loader
content-loader
content-loader