Gå til hoved-indhold
Udstillingen i Flensborg er noget mindre end i Ishøj, forklarer Reese.Kort Nyt
Udstillingen i Flensborg er noget mindre end i Ishøj, forklarer Reese.

Reese håber på tørvejr på Flensborg-udstilling i weekenden

Efter en meget, meget våd opstart i går fredag på den flydende bådudstilling i Sonwik i Flensborg håber alle udstillere på tørvejr i weekenden. Reese Marin udstiller tre Marex-både.

Af Troels Lykke |

Reese Marins Henrik Reese, der lige nu udstiller i Flensborg, fortæller her til morgen: 

- Vi er jo blevet meget forvente efter tre dage med sommer under den flyende i Ishøj for otte dage siden med publikumsrekord. Udstillingen her i Flensborg er noget mindre end i Ishøj, men de både, som er udstillet i Sonwik, er meget spændende både og skiller sig noget ud fra det, man kunne opleve på Ishøj, lyder det fra Reese.

35 udstillere er lige nu klar på Sonwik Yacht Harbour fra 8. til 10. september. Det er ny rekord på udstillingen. 

Den nye Swan 54, der blev præsenteret på Boot i Düsseldorf i januar, er blandt højdepunkterne, der skal trække besøgende til messen. Også den royale Huismann '72 ketch fra 1985 forventes dog at trække opmærksomhed fra gæsterne.

Sikkerhed i fokus

I alt skal mere end 30 sejl- og motorbåde fra bl.a. Beneteau, Bavaria, Dehler og danske X-Yachts danne rammen om udstillingen, hvor også flere maritime virksomheder og forhandlere står klar til at fortælle om produkter og rådgive sejlerne. 

Søsikkerheden er ligeledes et vigtigt programpunkt på messen, hvor redningstjenesten weekenden igennem vil være tilstede på havnen. Søndag kl. 14.00 topper redningstemaet, når der udføres en sikkerhedsdemonstration i havnebassinet: 

- Sikkerhed er et vigtigt emne, og folk er ikke trænet til at bruge redningsflåder og redningsveste i en nødsituation. Derfor er det mere end vigtigt at gøre sig bekendt med håndteringen af disse, forklarer arrangørerne fra Flensburger Yacht-Service

Læs mere om udstillingen på Facebook her

Sådan ser der ud i Flensborg lige nu lørdag 9. september. Foto: Reese

Den flotte royale ketch finder også vej til messen. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader