Gå til hoved-indhold
Der var en del tjekkede motorbåde på messen i Ishøj. Her en italiensk Invictus, der sælges i Maritim Center Helsingør. Fotos: Troels LykkeKort Nyt
Der var en del tjekkede motorbåde på messen i Ishøj. Her en italiensk Invictus, der sælges i Maritim Center Helsingør. Fotos: Troels Lykke

20.746 besøgte Ishøj Flydende - rekord slået

Efter tre dage i sommervejr kunne Ishøj Havn Flydende Båd- og Vandsportsmesse opgøre besøgstallet til 20.746. For to år siden var tallet lidt over 12.000.

Af Troels Lykke |

Alle tre dage på den flydende bådmesse i Ishøj myldrede det med besøgende på de helt udsolgte stande og bådpladser.

Lørdagen var den store publikumsdag med over 10.000 besøgende. Det var denne dag familien Beha Erichsen fik overrakt Danboats pris på 20.000 kr. af formanden, sejlmager Jan Hansen, for den interesse for både og sejlsport, som deres verdensodysse på TV2 har skabt.

Giver penge videre

Pengene vil Beha-familien donere videre til unge sejlere med et spændende projekt, som de ikke selv kan løfte økonomisk.

Fredag og lørdag var til gengæld de dage, der var bedst for udstillerne, for her kom de mest interesserede købere til både og udstyr. 

Alle udstillere var generelt meget tilfredse med årets flydende bådmesse, så Team Tempo kan se frem til at skulle knokle et par uger i højt tempo igen til næste år, hvor den succesfulde bådmesse bliver gentaget.

Besøgende er positive

Anders Kjøller fra Kjøller i København er positiv:

- Vi havde en god udstilling. Stemningen var god, og der kom overraskende mange mennesker med stor interesse og spørgelyst. Vi hørte fra mange besøgende, at de synes udstillingen var godt sat op, fortæller Anders Kjøller.

Quicksilver-importør fra Hundige, Mads Dahl Jeppesen, Jørgensen & Dahl A/S, forklarer ligeledes: 

- Der kom overraskende mange besøgende med god interesse og aktuelt salg på standen. Vi solgte fx fire både og arbejder videre med de henvendelser, vi fik på udstillingen. Der var en god stemning, og jeg synes udstillingen var professionelt arrangeret. Jeg var superpositiv. 

Gik all in

Også Preben Hansen fra Yamaha Motor Danmark i Odense er glad efter weekendens messe: 

 

- Udstillingen var spændende og rigtig god. Det var første gang vi var med, og vi valgte at gå ”all in” med et bredt repertoire med fire bådmærker, motorer og vandscootere og det gav god pote. Vi havde fx en verdenspremiere og to 2018-modeller direkte ab værft. Vi vurderer, at økonomien nu er så god i Danmark, at det også er godt for bådbranchen.

Mads Elleskov, forhandler af Italia Yachts og Invictus fra Helsingør Maritim Center, havde ligeledes gode dage i Ishøj:

- Vi fandt messen i år positiv og båret frem af det gode vejr. Vi synes, at folk generelt tog godt imod vores nye både fra Italien, og især blev der lagt mærke til mange af de fine detaljer, som italienerne mestrer så fint. Arrangørerne havde lagt sig i selen for at alle fik en god service, så ingen tvivl om en vellykket messe, lyder det fra forhandleren.

Reese solgte to Marex 310

Marex-forhandler Henrik Reese melder ud om samme toner.

- Team Reese Marin havde nogle flotte og succesrige dage i Ishøj, næsten som i de gode gamle dage. Vi fik rigtigt mange gode nye kontakter og fik solgt to af vores nye Marex 310 Sun Cruiser, én til levering nu og én til levering i 2018. 

- Vi har flere aftaler om prøvesejladser med store broderen Marex 375, der var meget trafik af interesserede på den uafbrudt. Så vi har allerede tilmeldt os til de samme pladser i 2018. Et stor cadau til Tempo-folkene, de kunne bare det der, siger Henrik Reese til minbaad.dk.

Mads Christensen fra OneSails havde besøg af sin gode ven, Mads Christensen, også kaldet Blærerøven i folkemunde. Fotos: Troels Lykke

Bådbranchen står sammen. Her ses Thomas Dan Hougaard, tv, producent af Faurby-både med Henrik Petersen, forhandler af Sargo-både i Skovshoved.

Reese Marin havde tre Marex-både med, der her ses til højre. De er kendt for at kunne åbnes i toppen.

content-loader
content-loader
content-loader