Gå til hoved-indhold
Reese Marin har købt en 3600 kvadratmeter stor hal til opbevaring og udstilling af både. Her er plads til 150 både. Foto: Henrik Reese / Reese Marin.Kort Nyt
Reese Marin har lejet sig ind i en 3600 kvadratmeter stor hal til opbevaring og udstilling af både. Her er plads til 150 både. Foto: Henrik Reese / Reese Marin.

Reese Marin flytter til stor hal og får ny havn

Reese Marin er flyttet til Sydhavn 1 i Aabenraa. Reese har nu både havn, hal og administration inden for kort afstand. Henrik Reese fortæller om flytningen til motorbaadsnyt.dk.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Reese Marin i Aabenraa er nu flyttet over på den anden side af Sydhavnen i nye og moderne faciliteter.

Administrationen er midlertidig også flyttet indtil den nye kontorbygning står klar til indvielse i starten af juli eller august 2018.

Hal til opbevaring og udstilling

Området var førhen en gammel fiskerihavn, men er nu bygget om til en moderne marina, hvor Reese Marin har fået en langtidsleje. I havnen er plads til 18 både på de to flydebroer.

30 meter fra kajkanten ligger den 3600 kvadratmeter store hal, som Reese Marin også har lejet. Her er plads til opbevaring og udstilling af 150 både.

I et telefoninterview med motorbaadsnyt.dk fortæller Henrik Reese, CEO for Reese Marin, om flytningen:

- Reese Marin har muligheden for at udvide kraftigt, både udendørs og indendørs. Der bliver sat en 20 tons kran op til optagning af både, og hydrauliske vogne og trucks kører bådene ind i hallen. Det er nemt at håndtere, fortæller Henrik Reese om flytningen.

Stor kontorbygning

Mens hallen allerede er taget i brug, er bygningen af den nye og store kontorbygningen i fuld gang. Kontorbygningen har adresse på Sydhavn 1, Aabenraa, hvor al administration kommer til at foregå fra.

Reese Marin forventer at indvielsen officielt finder sted i starten af juli eller august 2018.

Firmaet i Sønderjylland importerer finske Targa, norske Marex, tyske Sealine og Fjord og sejlbådene Hanse og Dehler. Dertil følger et stort brugtbådssalg.

Reese Marin er flyttet over på den anden side i Sydhavnen. Foto: Henrik Reese / Reese Marin.

Reese Marin sælgerbåde nye og brugte både. Foto: Henrik Reese / Reese Marin.

content-loader
content-loader
content-loader