Gå til hoved-indhold
Udstyr

Erfaren sejlmager og topsejler Villefrance nu hos Quantum

Rene Villefrance har 40 års erfaring i bådbranchen. Først som sejlmager og sælger hos North Sails og senest som sælger af Southern Spars kulfibermaster.

Af Troels Lykke |

René Villefrance, tidligere flerdobbelt verdensmester i X-99er, er nu ansat som sælger hos Quantum Sails på Amager.

- Mine kunder har været alt fra den private kunde nede i havnen der har drømt om en kulfiber mast til sin båd og op til de helt store super yacht værfter.

Med Rene’s erfaring styrkes Quantum Danmark yderligere mht. rådgivningen om sejl og rigning.

Kapsejlads har der været meget af igennem tiden, Drage, Farr 40, X-99, Ylva, Aphrodite 101 , Luffe 37, Spækhugger, Yngling er alle klasser jeg har sejlet i og det er blevet til 12 verdensmesterskaber i X-99.

René Villefrance har tyve mesterskaber bag sig

Over 20 nationale og internationale mesterskaber i forskellige bådklasser er det blevet til igennem årene.

- Med ansættelsen af  René Villefrance hos Quantum Sails kan de danske sejlere  få rigtig meget gavn af den service og viden som vi som sejlmagere kan give vores kunder, fortæller indehaver og sejlmager Jan Hansen til bådpressen.

Og han lover at firmaet kan levere hele pakken til sejlbådene.

 - Som en vigtig del af den totale sejloplevelse kan sejlerne få hele ”pakken”. og være sikker på at få leveret den ønskede vare hvor forventninger og behov er afstemt. til kundens tilfredshed. Dette uanset om der er tale om tursejlads (lille besætning og få sejl) eller der er tale om kapsejlads på klub, nationalt eller internationalt niveau. Vi har evnerne og erfaringen til at give kunderne en super rådgivning, forklarer Jan Hansen.

Service følger med

- De dygtige medarbejdere på sejlloftet på Amager Strandvej er også med til at give sejlerne en effektiv, nem og ikke mindst super service når det drejer sig om reparation af sejl. Vi deltager selvfølgelig også på den kommende bådudstilling i Fredericia, forklarer Jan Hansen.

Quantum Sails fra 1996

Quantum Sail Design Group, grundlagt i 1996, er den næststørste leverandør af sejl på verdensplan. Men væksten og størrelsen er ikke et mål i sig selv.

Uden et unikt produkt i en anstændig kvalitet, er det hele intet værd. QSDG ofrer de ressourcer der skal til for at levere det sejl som er en tand bedre.

Det være sig softwareudvikling, forbedring og udvikling af egne sejlduge, gennemarbejdet design, godt håndværk, professionel rådgivning og aller vigtigst:

Timer på vandet

Fra sejlloftet på Amager, som er Københavns største sejlloft, servicerer vi de danske sejlere med rådgivning, reparationer og fremstilling af nye sejl.

Quantum Sail Design Group er repræsenteret på alle kontinenter med mere end 60 sejllofter.

content-loader
content-loader
content-loader