minbaad.dk
lørdag 21. april

Rorsmand Daniel Bjørnholt kommer lige fra America's Cup for unge sejlere. Sidste år vandt han VM i Hobie Cat. Nu sejler han med sin bror Daniel. Fotos: Mogens Hansen

Bjørnholt brødre i front ved Formula 18 VM i ældre WildCat

Daniel og Nicolaj Bjørnholt fører Formula 18 verdensmesterskabet efter tre sejladser ud for Vallensbæk. - Gode læstarter var opskriften, fortæller Daniel Bjørnholt. 124 både deltager.

Kapsejlads | 12-07-2017 07:28 | Af  Troels Lykke

Bjørnholt-brødrene fra Svendborg satte en 3. og to 2. pladser ind ved VM i Vallensbæk efter førstedagen. Det skete endda i en WildCat, der ikke ligefrem er feltets nyeste, erfarer minbaad.dk her til morgen.

Opskriften fra brødrene, lød på gode starter.

”Vi har fået muligheden for at tage læ start i alle tre sejladser og selvom det er en tricky vind med stor forskel i tryk, vi har fin fart og har fulgt med, forklarer Daniel Bjørnholt.

Frygter mest belgier

Katamarankoryfæet Mitch Booth, ligger lige bag Bjørnholt-drengene.

”Men vi er mest bange for belgierne (Demesmaeker/Gilles). De er den type modstander, der altid lige er 100 meter foran. Han vandt de to første sejladser, men han faldt igennem starten i tredje sejlads (og blev i øvrigt senere disket, Red.)”, forklarer Daniel Bjørnhlt. 

Sejladserne fortsætter med kvalifikation i morgen onsdag, og derefter opdeling i guld og sølvfleet de sidste tre sejladsdage. 

Resultatlisten 

Bjørnholt-brødre i Vallensbæk. Fotos: Mogens Hansen

Nicolai Bjørnholt i et koncentreret øjeblik på Stranden i Vallensbæk.

Danskerne har ikke en af de nyeste formula 18-både. Her ses deres WildCat i gult. 

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET