Gå til hoved-indhold
Marinetorvet søger nye medarbejdere med tiltrædelse hurtigst muligt. Foto: MarinetorvetUdstyr
Marinetorvet søger nye medarbejdere med tiltrædelse hurtigst muligt. Foto: Marinetorvet

Marinetorvet rykker - søger medarbejdere og nye lokaler

Sejlersæsonen er for alvor skudt i gang. Det i en sådan grad, at Marinetorvet på Amager nu leder efter både større lokaler og nye medarbejdere.

Af Sara Sulkjær |

Hos Marinetorvet er butikslokalerne proppet med såvel varer som købelystne kunder. Faktisk går det så godt, at ejeren nu må konstatere, at der er brug for at udvide butikken. 

- Vi leder med lys og lygte efter større lokaler, så vi kan imødekomme den store efterspørgsel efter kvalitetsvarer, fortæller Jens Juul fra Marinetorvet således i en pressemeddelelse. 

Erfaring med sejlads

Festen i sejlershoppen stopper dog ikke her. Marinetorvet leder netop nu desuden efter nye medarbejdere til at deltage i butiksdriften samt med at håndtere det øgede salg på internettet.

I jobopslaget søger butikken derfor en person med erfaring indenfor sejlads og med kendskab til maritimt udstyr til at hjælpe butikken gennem sommerens højsæson. 

Der søges ligeledes en medarbejder på deltid til at assistere primært med pakning af ordrer fra netbutikken, men også til at deltage i butiksdriften med alt, hvad det indebærer af bl.a. varemodtagelse, lettere rengøring og kundebetjening i butikken og på telefonen.

Man skal kunne håndtere en hektisk arbejdsdag og samtidig kunne holde et højt serviceniveau og bevare smilet. 

Læs mere på Marinetorvets hjemmeside her

content-loader
content-loader
content-loader