Gå til hoved-indhold
Vi kunne godt betale denne gæld over tid, men det har ikke været muligt, at opnå en aftale med skat som vi kan holde og det kan vi ikke forstå, fortæller Shipshop. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Vi kunne godt betale denne gæld over tid, men det har ikke været muligt, at opnå en aftale med skat som vi kan holde og det kan vi ikke forstå, fortæller Shipshop. Arkivfoto: Troels Lykke

ShipShop.dk lukkes af Skat - 10 fyret

Bådustyrsforretningen ShipShop.dk nåede at blive 18 år før den lukkede, lyder det fra firmaet i Skanderborg. 10 ansatte er fyret.

Af Troels Lykke |

Shipshop.dk forklarer på deres hjemmeside:

Her i ShipShop.dk har vi lige fejret 18 år’s fødselsdag og det er trist, at vi nu skal sige farvel.

Der er desværre lavet fejl her i ShipShop.dk som gør, at vi har en gæld til skat. Vi har selv lavet fejlen og skat er noget vi alle skal betale, så ingen sure miner herfra på dette punkt. 

Gæld kunne være betalt over tid

Vi kunne godt betale denne gæld over tid, men det har ikke været muligt, at opnå en aftale med skat som vi kan holde og det kan vi ikke forstå.

Skat vælger bevidst ikke, at få deres tilgodehavende, men i stedet lukke en effektiv virksomhed med 10 medarbejdere, det har vi ingen forståelse for.

Vi har i forhold til vores kunder forsøgt at lukke ”pænt” og har derfor arbejdet på at få alle reklamationssager, returneringer, restordrer m.v. afsluttet, det mener og håber vi er lykkedes.

Trist at sige farvel

Skulle der imod forventning være enkelte der kommer i klemme beklager vi meget.

Vi har gennem årene betjent sejlere i Danmark, Grønland – norden, ja sågar i Rusland og det er trist at vi skal sige farvel til jer alle. Masser af dejlige oplevelser har vi haft med vores kunder – dem tager vi med os.

ShipShop.dk er nu lukket og åbner ikke igen i vores regi.

Med sejler hilsen

Team ShipShop.dk 

Vegvisir Race er ikke en del af årets Dansk 2Star-serie

Dansk 2Star har fjernet den udfordrende kapsejlads fra 2019-programmet. Manglende opbakning fra sejlerne og et vanskeligt målerarbejde har ført til beslutningen, som ærgrer Morten Brandt, stævneleder i Vegvisir Race.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Designer Stefan Qviberg nåede ikke at få hyldest for Arcona 435

I november døde den dybt respekterede Arcona-designer Stefan Qviberg i en alder af 69 år. Han nåede derfor ikke at opleve, at Arcona 435 fik prisen European Yacht of the Year 2019. Vi taler her med mr. Arcona, Torgny Jansson, der forklarer, hvad man nu gør med båddesignet fremover.

Links til andre sites